Pasirodymu „Lietuvos balse“ pribloškęs A. Aleksiejus apie skaudžią patirtį: bijodavo grįžti namo

  • Teksto dydis:

Šį sekmadienį muzikinis projektas „Lietuvos balsas“ tęs nokautų etapą. Trys kiekvieno mokytojo komandos dalyviai scenoje savo balsais susikaus dėl galimybės kartu su savo mokytoju keliauti į kitą – dvikovų etapą. 

Išsaugoti vietą projekte sieks ir Justino Jaručio komandos dalyvis Artūras Aleksiejus. Aštuoniolikos metų vaikinas aklųjų perklausų scenoje uždainavęs falcetu jautėsi gan nedrąsiai, tačiau jam vis tiek pavyko atsukti savo mokytojo J. Jaručio kėdę, o stilingą vaikiną scenoje išvydusi Monika Liu tuomet pripažino, kad jam neatsisukusi padarė didelę klaidą.

„Aš žinau, kad čia yra mano vieta, noriu savo gyvenimą sieti su dainavimu, rašyti dainas. Mano svajonė kyla aukštyn ir aš labai laimingas“, – patekęs į projektą tuomet kalbėjo pozityvumu trykštantis vaikinas.

Visada būdavo baimė, o gal jis lauks prie durų, gal mane nustums, gal man trenks, gal išvis man nepavyks įeiti į namus.

Tačiau prieš nokautų etapą, A. Aleksiejus atskleis ir kitą savo pusę. Pokalbio su savo mokytoju metu, dalyvis atsivers dar labiau ir papasakos skaudžią savo gyvenimo istoriją. Dar anksčiau, A. Aleksiejus projekte minėjo, jog savanoriauja organizacijoje „Sniego gniūžtė“, kuri skiria ypatingą dėmesį alkoholio ir narkotikų prevencijai ir specialių stovyklų metu, moko jaunimą, jog linksmintis galima ir be svaigalų. Tačiau tuomet A. Aleksiejus nepasakė, kokia yra tikroji jo buvimo šioje organizacijoje priežastis.

„Turėjau alkoholiką tėvą. Visada būdavo baimė, o gal jis lauks prie durų, gal mane nustums, gal man trenks, gal išvis man nepavyks įeiti į namus. Jausmas visą laiką buvo baimė, visada galvodavau, kad tik nebūtų kažkas žiauriau negu muštynės“, – laidoje su ašaromis akyse kalbės vaikinas.

Tačiau tokia A. Aleksiejaus patirtis jį tik dar labiau užgrūdino ir davė stimulo eiti pirmyn bei neabejoti, jog turėdamas didžiulį norą, jis gali pasiekti absoliučiai viską. Todėl  A. Aleksiejus laidoje kalbės drąsiai: „Atėjau čia nugalėti. Ir žinau, kad tikrai galiu tai padaryti. Tikrai nesėdėčiau čia, jei negalvočiau, kad galiu laimėti.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Visi tie projektai skambiais pavadinimais verti šūdo , nes ten nei vienos dainos neišgirsi L I E T U V I Š K A I , įpatingai šis .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių