Savo parodiją išvydęs primarijus N. Juška neteko amo

  • Teksto dydis:

TV3 parodijų šou „Pakartok!“ scenoje – žinomų pramogų pasaulio žmonių, serialų personažų, Lietuvoje populiarių dainininkų parodijos.

Bene daugiausiai gerbėjų dėmesio laidoje sulaukia aktorė Ineta Stasiulytė. Jos atliekamos parodijos nepalieka abejingų nei salėje, nei anapus ekranų. Žinomą moterį giria tiek teisėjai, tiek žiūrovai.

Šį trečiadienio vakarą Ineta įsikūnys į baleto šokėją Nerijų Jušką. Nors žvelgiant į aktorę sunku atrasti panašumų tarp jos ir baleto mokyklos įkūrėjo, tačiau moters talentas ir kompetentingi specialistai gali viską. Laidos „Pakartok!“ stilistų, grimuotojų komanda per kelias valandas pavertė Inetą žinomo šokėjo antrininke. Išskirtinę galimybę išvysti savo parodiją Nerijus turėjo dar prieš laidos eterį. Žinomas vyras negalėjo patikėti tuo, ką mato ekrane. Tai, kad Ineta scenoje virto tarsi iš akies trauktu Nerijumi, paliudytų ir jo mylimoji Agnė Jurgilaitė. Jauna moteris gyrė grimuotojų darbą.

I. Stasiulytės judesiai, mimikos, šokio žingsniai – lyg paties Nerijaus. „Tik prasidėjus įrašui sekundę net suabejojau, ar čia tikrai ne aš. Juokiausi balsu, panašumas akivaizdus, nei pridėsi, nei atimsi. Ineta nustebino savo choreografiniais gabumais – labai gerai šoka. Rašau dešimtuką“, – peržiūrėjęs vaizdo įrašą kalbėjo N. Juška.

Pasak baleto primarijaus įsižeisti dėl to, jog tapai „Pakartok!“ veikėju, tikrai nėra dėl ko. Čia nesiekiama žmogaus įskaudinti ar įžeisti. „Kai viską atlieka talentinga aktorė, nėra išsityčiojama, viskas labai smagu. Įsižeisti galima tada, kai yra tyčiojamasi. Tai talentingos parodijos. Tik neturintis humoro jausmo ir į gyvenimą žiūrintis labai rimtai gali supykti. Reikia į viską žiūrėti paprasčiau ir gyventi bus lengviau“, – įsitikinęs N. Juška.

TV3 šou „Pakartok!“ žiūrovai taip pat išvys Radžio, Žilvino Žvagulio, Erkiulio Puaro ir kitų veikėjų parodijas. Aktorių vaidybą ir gebėjimą įsikūnyti vertins aktoriai Kristina Kazlauskaitė ir Aistis Mickevičius, režisierius Sigitas Račkys.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių