A. Sandleris naujoje komedijoje dukras papirkinėja mėsainiais ir draugyste

  • Teksto dydis:

Kandžių, netikėtų ir šmaikščių juokelių kišenėje neieškantis komikas Adamas Sandleris jau mažiau kaip po mėnesio Lietuvos kino teatruose pasirodys naujojoje komedijoje, kurioje drauge su juo nusifilmavo žavingoji aktorė Drew Barrymore.

Kandžių, netikėtų ir šmaikščių juokelių kišenėje neieškantis komikas Adamas Sandleris jau mažiau kaip po mėnesio Lietuvos kino teatruose pasirodys naujojoje komedijoje „Kartu ne savo noru“ (angl. „Blended“), kurioje drauge su juo nusifilmavo žavingoji aktorė Drew Barrymore. Vienišą tėvą filme įkūnijęs 47-erių A.Sandleris bendraudamas su žurnalistais papasakojo apie jo tėvystės rūpesčius realiame gyvenime.

Dvi dukras, 8-erių Sadie ir 6-erių Sunny, su žmona, taip pat aktore Jackie Sandler, auginantis aktorius „US Weekly“ atviravo kartais auklėdamas mergaites besigriebiantis sukčiavimo ir papirkinėjimo. A.Sandleris pasakojo, kad geriausias ir efektingiausias jo kyšis iki šiol – tinklo „In-N-Out“ mėsainiai bei pažintis su paaugle aktore Bella Thorne, kuri taip pat pasirodė komedijoje „Kartu ne savo noru“.

„Mano mergaitės dievina Bellą. Tad nieko keista, kad šiek tiek pasinaudojau ja, kad suartėčiau su dukromis. Nematau čia nieko bloga“, – teigė aktorius. Jis pridūrė, kad mokykloje, kur mokosi Sadie ir Sunny, tėvai gali pasiimti vaikus pietų ar atvežti jiems maisto. „Jei atvykstu rankose laikydamas jų ypač mėgstamų mėsainių, jų meilės lygis kaip mat padidėja. Juolab, tai koziris visai dienai – jei jos sugalvotų vėliau manęs neklausyti“, – apie nelabai sveiką, bet veiksmingą papirkinėjimo būdą pasakojo A.Sandleris.

Pusiau juokais komikas tvirtino, kad dievina savo šeimą, laiką su žmona ir dukromis, tačiau būdami kartu jie visi labai išvargsta. „Per Motinos dieną puikiai leidome visą dieną kartu. Vakarėjant mergaitės tapo mieguistos. Žmona pasiūlė pažiūrėti filmą vos tik jos užmigs. Tačiau per tą laiką užmigo ir ji pati. Štai ir gyvenimo skirtumas, kai turi vaikų. Jei kas pasiūlo kur nors eiti ar ką nors veikti po devintos vakaro, jautiesi negyvas“, – kalbėjo jis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių