S. Seagalas sulaukė kaltinimų seksualiniu priekabiavimu

  • Teksto dydis:

JAV veiksmo filmų aktorius Stevenas Seagalas (Stivenas Sigalas) ketvirtadienį tapo naujausia Holivudo žvaigžde, sulaukusia kaltinimų seksualiniu priekabiavimu.

Buvusi serialo „Eli Makbil“ (Ally McBeal) aktorė ir pokalbių laidų vedėjos Ellen DeGeneres (Elen Dedženers) sutuoktinė Portia de Rossi (Poršija de Rosi) apkaltino buvusį kovos menų ekspertą ir bliuzo muzikantą bandžius prie jos priekabiauti per vieno jo filmo aktorių atranką.

„Jis man pasakė, kad svarbu sutarti ir už ekrano, pasisodino mane ir atsisegė savo odines kelnes, – vėlų trečiadienį socialiniame tinkle „Twitter“ parašė P. de Rossi. – Pabėgau ir paskambinau savo agentei. Nė kiek nenustebusi ji atsakė: „Nežinojau, ar jis tavo tipo (vyras).“

E. DeGeneres savo ruožtu pasidalijo ta žinute savo paskyroje, kurią seka daugiau kaip 75 mln. tviterio vartotojų. „Didžiuojuosi savo žmona“, – parašė ji.

65 metų S. Segalo atstovai jam metamų kaltinimų kol kas nepakomentavo.

Praėjusią savaitę Julianna Margulies (Džuliana Margulis) taip pat pasidalijo istorija apie nemalonų susidūrimą su 9-o dešimtmečio žvaigžde. Aktorė su juo vaidino 1991-ųjų filme „Atpildas“ (Out for Justice).

J. Margulies pasakojo, kad atrankos vadovė jai pasakiusi, jog S. Seagalas vėlyvą vakarą norėjo su ja parepetuoti vieną sceną jo viešbučio kambaryje Niujorke. Aktorė, kuriai tuo metu buvo 23 metai, pasakojo, kad atvykusi į sutartą vietą rado S. Seagalą vieną.

„Jis įsitikino, kad mačiau jo „ginklą“, o iki tol tikrame gyvenime nebuvau jo mačiusi, – sakė ji radijo stočiai „Sirius XM“. – Išėjau iš ten nepaliesta.“

S. Seagalas savo populiarumo viršūnę pasiekė 9-10 dešimtmečiais, suvaidinęs tokiuose filmuose kaip „Apsuptis“ (Under Siege) ir „Niko“ (Above the Law). Vis dėlto Rytų Europoje jis dar yra gana populiarus.

Pernai jam buvo suteiktos Rusijos ir Serbijos pilietybės, o rusišką pasą aktoriui įteikė pats Kremliaus vadovas Vladimiras Putinas.

2010 metais S. Seagalą į teismą buvo padavusi jo buvusi asistentė, kuri tvirtino, kad aktorius su ja elgėsi kaip su „sekso žaisliuku“. Vis dėlto kiek vėliau mergina, kuriai tuo metu buvo 23 metai, savo ieškinį atsiėmė.

Ši kaltinimų banga, išprovokuota paviešinimų apie prodiuserio Harvey Weinsteino (Harvio Veinsteino) skandalingą elgesį, taip pat smogė režisieriui Brettui Ratneriui (Bretui Ratneriui), režisieriui ir scenaristui Jamesui Tobackui (Džeimsui Tobakui), aktoriams Kevinui Spacey (Kevinui Speisiui) ir Jeremy Pivenui (Džeremiui Pivenui).



NAUJAUSI KOMENTARAI

KAME REIKALAS ?

KAME REIKALAS ? portretas
Kuo slykstesnis diedas , tuo jis aktyvesnis sex.prievartautojas....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių