S. Prūsaitis pristato naują dainą, kurioje vasara tęsis amžinai

  • Teksto dydis:

Paskutinę vasaros dieną Saulius Prūsaitis pristato naują dainą „Merginos šoks“ ir jos vaizdo klipą, į kurį sudėjo visas gražiausias šios vasaros akimirkas.

„Esu be galo dėkingas Lietuvai už šią vasarą. Per ją aš supratau, kiek daug visuose miestuose turime draugų. Jūs visi, kurie buvote su mumis koncertuose ir festivaliuose, suteikėte mūsų vasarai prasmę. Tikimės, kad mes atnešėme į jūsų vasarą džiaugsmo, šokių ir spontaniškų maudynių su drabužiais. Aš vis dar jaučiu tą absoliučios laimės jausmą, kurį patyriau bėgdamas su jumis į jūrą.  Supratau, kad jūs ir mes kartu kuriame šventę. Gal kalendoriuje vasara ir baigėsi, tačiau man ji vis dar tęsiasi. Noriu šį nepakartojamą laimingos vasaros jausmą išsaugoti iki lapkričio – albumo „39“ pristatymo koncertų“, – sako Saulius Prūsaitis.

Nauja daina „Merginos šoks“ pirmą kartą suskambo būtent vasaros koncertuose. Publika ją pasigavo nuo pirmų akordų ir nebepaleido.  „Merginos šoks“  bus galima rasti ir  naujame S. Prūsaičio albume „39“, kuris bus išleistas lapkritį ir pristatytas septyniuose Lietuvos miestuose.

Albumo „39“ pristatymo koncertai: lapkričio 15 d. – Marijampolėje, 16 d. – Panevėžyje, 18 d.  – Alytuje, 29 d. – Vilniuje, koncertų salėje „Compensa“, 30 d. –  Šiauliuose, gruodžio 1 d. -  Klaipėdoje ir 15 d. –  finalinis albumo pristatymo koncertas Kauno „Žalgirio“ arenoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių