S. Prūsaitis ir „Brainstorm“ lyderis pristato bendrą dainą

  • Teksto dydis:

Saulius Prūsaitis pristato naujausią dainą „I'm electrifying“ iš ką tik išleisto albumo „Vaikas iš didelės raidės“. Tai bendras jo ir populiariausios latvių grupės „Brainstorm“ lyderio Renarso Kauperso darbas.

Ir tai pirmas kartas po labai ilgos pertraukos, kai lietuviai su latviais įrašė bendrą dainą.

„Iš tiesų, keista, kad su latviais vadiname vienas kitą broliais, bet retai kada bendraujame ir dar rečiau bendradarbiaujame“, – sako S. Prūsaitis.

„I’m electrifying“ idėja jam kilo pernai po vieno „X Faktoriaus“ filmavimų, kuriame svečių teisėmis dalyvavo „Brainstorm“. „Asmeniškai Renarso iki tol nepažinojau, nors dar „Happyendless“ laikais tekdavo atsidurti kažkur šalia vienas kito. Galbūt tai lėmė, kad susitikę apsikabinom ir ėmėme bendrauti lyg seni draugai. O gal tai todėl, kad Renarsas – labai atviras ir šiltas žmogus, su kuriuo lengva rasti bendrą kalbą“, – sakė S. Prūsaitis.

„Saulius yra tikras energijos užtaisas, su juo taip smagu dirbti. Jo studija „White Face“ stebina profesionalumu. Mes tikrai labai gerai leidome laiką tiek Rygoje, kur vyko pasirengimas, tiek Vilniuje, kur viską galutinai įrašėme. Pasikvietėme Latvijoje žinomą prodiuserį Gatį Zakį ir jis dainą įvilko į finalinį rūbą“, – sakė R. Kaupersas.

Tiek Saulius, tiek Renarsas apie „I’m electrifying“ kalba lyg susitarę. „Tai kūrinys, kaip mes jaučiamės čia ir dabar. Tikimės, kad jis įkvėps žmones mėgautis šia akimirka“, – sako jie.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių