S. Pjecha slepia savo žmoną?

Atlikėjas Stasas Pjecha pastaruoju metu nėra linkęs su visuomene dalintis naujienos apie savo asmeninį gyvenimą. Tačiau Rusijos žurnalistai neseniai išaiškino, kad legendinės atlikėjos Editos Pjechos anūkas rado naują meilė ir net slapta vedė, skelbia Dni.ru

Dar prieš penkerius metus S. Pjecha išgyveno skausmingas skyrybas su savo gyvenimo drauge ir reperio Timati pusessere Viktorija Smirnova. Po išsiskyrimo atlikėjas nusprendė neafišuoti savo būsimų santykių ir asmeninio gyvenimo detalių.

Tačiau dar visai neseniai Staso gyvenime pasirodė žavi šviesiaplaukė Natalija. Su šia mergina, kaip skelbia Heat.ru, 32-ejų metų vyras jau spėjo įteisinti santykius. Nepaisant to, kad abiems sutuoktiniams tai yra pirmoji santuoka, jaunavedžiai nusprendė nekelti prabangios šventės.

Su savo sutuoktine daininkas lankėsi ir festivalyje "Slavianskij bazar". Viešbutyje "Vitebsk", kuriame buvo apsistoję jaunavedžiai, Natalija užsiregistravo vyro pavarde. Aplinkiniams nekilo jokių abejonių, kad porą sieja itin šilti ir artimi santykiai. Tačiau bandydami išvengti perdėto aplinkinių dėmesio ir norėdami nuslėpti savo santuoką, Stasas ir Natalija viešumoje laikėsi atokiau vienas nuo kito, stengėsi nedemonstruoti jausmų viešai.

Tai, jog žinomo Rusijos atlikėjo gyvenime atsirado nauja moteris patvirtino ir dainininko motina. "Taip. Jos vardas Nataša. Tačiau Stasas nenori viešinti savo asmeninio gyvenimo. Tai yra jo sprendimas, kurį mes gerbiame", - nedaugžodžiavo Ilona Bronevickaja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių