S. Milinytė internautus provokuoja pikantiškomis nuotraukomis

  • Teksto dydis:

Los Andžele gyvenanti Simona Milinytė ne tik daug mokosi, dainuoja, bet ir provokuoja nuotraukomis, neslepiančiomis iškilios krūtinės.

Pirmadienį feisbuke ji pasidalijo nuotraukomis, kuriose pozavo vilkėdama atvirais maudymosi kostiumėliais su Lietuvos ir JAV vėliavomis.

"Šiandien gavau daug žinučių "fifa". Vakar užsidėjau maudymosi kostiumėlį su Lietuvos, o šiandien – su JAV vėliava. Pasirodo esu slapta FIFA fanė", – pirmadienį įkėlusi dar kelias provokuojančias nuotraukas socialiniame tinklapyje rašė S. Milinytė,

Šeštadienį Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė žaidė pasaulio futbolo atrankos rungtynes su Slovakija (pralaimėjo 1-2), o naktį iš sekmadienio į pirmadienį, atrankines pasaulio čempionato rungtynes Šiaurės ir Centrinės Amerikos zonoje žaidė Meksikos ir JAV rinktinės (šis susitikimas baigėsi taikiai 1-1).

Aš neskaitau komentarų, nes man tų žmonių nuomonių nereikia.

Už Atlanto gyvenanti 21-erių metų mergina – didelė futbolo gerbėja.

Simona dažnai stebi aukščiausio lygio futbolą, kai žaidžia ir nacionalinės rinktinės, ir garsūs klubai. Ji stebėjo ir viešai diskutavo apie Europos taurės rungtynes tarp Anglijos "Manchester United" ir Ispanijos "Celta Vigo".

Dėl gan atvirų nuotraukų S. Milinytė susilaukia ir labai daug gerbėjų komplimentų, ir kritikos.

"Jei, kažkas mano, kad skaitau nuomones – deja. Aš neskaitau komentarų, nes man tų žmonių nuomonių nereikia. Jei reiks, būtinai paprašysiu. O dabar turiu savo gyvenimą, ji gyvenu savaip, – atkirto ji liežuvautojams. – Be to, labai geras posakis – jei jie apie mane kalba, reiškia aš jiems įdomi. Mėgsta ar ne – vis tiek fanai, nes komentatoriai savo laiką leidžia skaitydami apie mane – vadinasi, juos dominu."

S. Milinytė teigė, kad nenori gyventi kitų užgaidomis. Svarbiausia, kad ji pati jaučiasi gerai.

"Nežadu savo feisbuko profilyje talpinti to, ko nori kiti. Juk kitiems nepriekaištauju, kai kelia savo nuotraukas. Smagu, kad yra žmonių, kurie neturi veiklos ir bando gelbėti mano gyvenimą, – pastebėjo Simona ir nepamiršo padėkoti gerbėjams. – Esu laiminga, kad turiu žmonių, kurie mane myli, palaiko, kad ir kokia nenuorama būčiau."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
bet jau pavydas, žmonės kas jums negerai? o kam jūs keliat foto į facebook? nepasigirt ir nepasirodyt? bukybės jūs

sigitas

sigitas portretas
o kaip dar silikonu pasigirt?

Jonas

Jonas portretas
Įsidėjo papus tai dabar vaiposi prieš telefono kamerą - reik pasigirt.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių