S. Kateivaitei įteiktas sužadėtuvių žiedas kainavo kaip automobilis

  • Teksto dydis:

Visai neseniai vienai seksualiausių Lietuvos moterų, bušido mergaitei klaipėdietei Simonai Kateivaitei viešai pasipiršo jos verslininkas Aurimas Buikys. Vyras tai padarė ypač išradingai – žengė į ringą bei ten priklaupė prie Simonos.

„Šokas, buvau labai nustebinta. Nesitikėjau, kad būtent šis renginys bus toks ypatingas man“, – laidoje KK2 kalbės S. Kateivaitė. Išvydusi mylimąjį ringe, gražuolė iš laimės apsiverkė.

„Stoviu užkulisiuose, tuoj įsijungs muzika ir pradėsiu lipti. Dažniausiai nesijaudinu, bet tada jaudinausi. Galvojau, ar gerai darau. Gal reikėjo šiek tiek paprasčiau visa tai padaryti? Bet kai jau stovi su puokšte, su žiedu kišenėje, kai jau visi organizatoriai žiūri į tave... Pradėjau lipti laiptais, viskas pasimiršo, išėjo idealiai“, – laidoje pasakos S. Kateivaitės mylimasis Aurimas.

Aurimas laidoje atskleis, kad sužadėtuvių žiedas buvo brangus. „Šnekant apie pinigus, vieniems brangus, kitiems galbūt labai brangus. Man brangus, už tuos pinigus automobilį galima nupirkti“.

Aurimo ir Simonos draugystė įsiplieskė vienos fotosesijos metu. „Buvau modelis, o jis – prabangaus automobilio savininkas. Ir po kelių savaičių sulaukiau iš jo žinutės“, – laidoje prisimins S. Kateivaitė.

Aurimas pasakos, kad vos po mėnesio draugystės pora iškeliavo į prabangias atostogas Monake.

Visas reportažas – šį pirmadienio vakarą, 19 val. 30 min., laidoje KK2 per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pacanas

Pacanas portretas
O kokaina pardavineti Klaip4doje irgi skaitaisies verslininkas?

WORAS

WORAS portretas
Nors skaitant atrodo - besmegenė Barbė ir save giriantis narcizas..... Bet visvien Laimės jums, gal kas ir išeis........
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių