Rubikoną peržengęs „Auksinio proto” dalyvis turi šansą apskristi pasaulį

  • Teksto dydis:

Šįkart TV žaidimo „Auksinis protas” studijoje azartas ir įnirtinga kova vyks tarp šešių vyrų, tačiau tik vienas jų pateks į žaidimo finalą ir toliau kovos dėl „Auksinio proto” titulo bei svajonių prizo – kelionės aplink pasaulį.

Kaip ir kiekvieną trečiadienį, LRT eteris rugsėjo 17-osios vakarą bus skirtas intelektinių žaidimų gerbėjams. Šįkart TV žaidimo „Auksinis protas” studijoje azartas ir įnirtinga kova vyks tarp šešių vyrų, tačiau tik vienas jų pateks į žaidimo finalą ir toliau kovos dėl „Auksinio proto” titulo bei svajonių prizo – kelionės aplink pasaulį.

„Auksinio proto” geografija plečiasi – šįkart į televizijos studiją atvyko stipriausi protmūšių žaidėjai iš įvairiausių Lietuvos kampelių: Gytis Baranauskas iš Šiaulių, Stasys Karbauskas iš Klaipėdos bei keturi vilniečiai – Ignas Ligionis, Giedrius Nemeika, Laurynas Rimševičius ir Virginijus Varnaitis. Į daugybę „Auksinio proto” kūrėjų ir vedėjų Arūno Valinsko ir Andriaus Tapino klausimų – ir kokiuose kalnuose yra Kristijono Donelaičio viršūnė, ir ką reiškia žodis „čėsnis” Kristijono Donelaičio pasakėčioje „Lapės ir gandro čėsnis” – atsakę vyrai kovėsi kaip lygus su lygiu, tačiau sėkmė lydi ne visus.

Finale liko du gudriausi pretendentai „Auksinio proto” titului laimėti – Gytis ir Ignas. Vienas jų į klausimus atsakinėjo nė nemirktelėjęs. Kitam reikėjo pagalvoti, tačiau rezultatas buvo lygus ir įtampa LRT studijoje didėjo. Atėjo momentas peržengti Rubikoną – pergalę vienam iš dviejų vyrų padovanojo ilgiausia vien tik Lietuvos teritorijoje tekanti upė. Kuri?

Kokie sukti klausimai laukė žaidimo dalyvių ir kas laimės šįkart, smalsiausi intelektinio žaidimo „Auksinis protas” gerbėjai pamatys jau šį trečiadienį 21.15 val. per LRT televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių