Rinkimų kovai politikai pasitelkia ir stilistą M. Petruškevičių

  • Teksto dydis:

„Grožis išgelbės pasaulį. O politikus?“ – savo laidoje cituodamas Fiodorą Dostojevskį klausė Andrius Užkalnis.

Artėjant rinkimams, politikai susirūpino įvaizdžiu. Išvaizda – labai svarbi to įvaizdžio dalis, mano stilistas Mantas Petruškevičius. Anot jo, kandidatuojantys į Seimą arba jau esantys politikoje žmonės kažkodėl bijo būti gražūs.

„Visi politikai bijo parodyti, kad išleidžia daug pinigų išvaizdai, kad, neduok Dieve, žmonės nepamanytų, jog jis puošeiva arba priklauso šou pasauliui. Keistas politikų noras atrodyti arčiau kaimo,“ – mano stilistas.

Prezidentė D. Grybauskaitė, M. Petruškevičiaus akimis, yra tikra stiliaus ikona bendrame politikų įvaizdžio kontekste. „Prezidentės apranga, šukuosena taip pat rūpinasi specialistai, bet kažkodėl apie tai tylima, nešnekama, slepiama, tarsi būtų gėda“, – šį ketvirtadienio vakarą 21 val. laidoje „Andrius Užkalnis plius“ per „Info TV“ sakys stilistas.

Kitados Seimo pirmininkei L. Graužinienei įvaizdį kūręs stilistas sako ir prieš šiuos rinkimus sulaukęs skambučių iš kelių politikų. „Netikėtai sulaukiau skambučių iš politikų, klausė, kokios spalvos kaklaraiščius ryšėti, kokios spalvos kostiumą rengtis fotografuojantis reklaminiam plakatui. Jie norėjo raudonos spalvos, aš patariau rinktis ramų, solidų įvaizdį“, – atviravo M. Petruškevičius.

Kam politikams stilistai ir kodėl firminis kostiumas dar ne viskas – laidoje „Andrius Užkalnis plius“ ketvirtadienį 21 val. per „Info TV“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunieciai

kaunieciai portretas
viskas lietuvos nera jeigu tokie asilai jau lenda tikrai nebalsuosiu nedalivausiu rinkimuose jau didesnes gedos nera kad tokiem bemoksliam liaidzia reikstis lietuva lietuva kur tu nusiridenai padare pajuokos objektu

Petras

Petras portretas
Man tai Užkalnis labai gražus ir Petruškevičius gražus, bet kažkaip ne taip. Užkalnis gražesnis. Ir kitiems mano draugams berniukams, labiau Užkalnis, nu toks minkštutis- putlutis.

Tai gal

Tai gal portretas
šitas šudkalnis irgi į politiką eis su kokia parcija?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių