Rihanna ir Beyonce – populiariausios atlikėjos „Spotify“ platformoje

  • Teksto dydis:

Pasitvirtina popmuzikos žvaigždės Beyonce (Bejonsės) vienos dainos žodžiai, kad merginos valdo pasaulį – Rihanna (Rijana) visoms meta rimtą iššūkį muzikos transliavimo internetu platformoje „Spotify“.

Tarptautinės moters dienos proga „Spotify“ paskelbė populiariausių moterų atlikėjų sąrašą, kuriame Rihanna įvardinama kaip dažniausia klausoma atlikėja visame pasaulyje.

Barbadose gimusios dainininkės 2012 metų hitas „Diamonds“ buvo perklausytas beveik 240 mln. kartų, o „FourFiveSeconds“, kurį ji atliko kartu su Paulu McCartney (Polu Makartniu) ir Kanye Westu (Kanjė Vestu), – daugiau nei 282 mln. kartų.

„Spotify“ duomenimis, Beyonce yra populiariausia tarp klausytojų moterų ir visų populiariausia atlikėja tarp „Spotify“ klausytojų Jungtinėse Valstijose.

„Drunk in Love“ – Beyonce odė santuokinei palaimai su Jay Z (Džėjumi Z) – buvo perklausyta daugiau nei 180 mln. kartų.

Pasaulinėje rinkoje antrą vietą po Rihannos užima Ariana Grande (Ariana Grandė), kurią vejasi Beyonce, Ellie Goulding (Eli Gulding) ir Katy Perry (Keti Peri).

Populiariausia hiphopo atlikėja moteris Nicki Minaj (Niki Minaž) užima antrą vietą Jungtinėse Valstijose, tačiau ji nepateko į populiariausių pasaulyje dešimtuką.

Kaip tyčia, Beyonce ir Rihanna yra bene didžiausios įžymybės, prisidedančios prie „Spotify“ konkurentės „Tidal“, kuriai vadovauja hiphopo magnatas Jay-Z (Džėjus Z), reklamos.

Taylor Swift (Teilor Svift), viena geriausiai parduodamų atlikėjų moterų, atsisako bendradarbiauti su „Spotify“, kaltindama šią muzikos platformą nesąžiningu elgesiu su atlikėjais.

Britų meilės dainų atlikėja Adele (Adel), kurios naujausias albumas „25“ taip pat nebuvo platinamas per tokias platformas kaip „ Spotify“ ar „Apple Music“, užėmė aštuntą vietą pagal populiarumą ir pasaulyje, ir Jungtinėse Valstijose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dovydas

Dovydas portretas
Populiariausios atlikėjos Rihanna ir Beyonce. Rihanna užima pirmą vietą, Ariana antrą, Beyonce trečią. Tai kaip suprast? :D Šiaip patikrinau faktus, Ariana yra pati klausomiausia "Spotify" atlikėja, Beyonce ir Rihanna eina po jos. Taip kad, nežinau, ką Beyonce veikia antraštėje.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių