Rihanna apie naująjį amplua veiksmo filme: jaučiuosi palaiminta

  • Teksto dydis:

„Negaliu patikėti, kad tai tas metas! Jau atėjo liepa, o su ja kartu ir Valerianas!!! Mano pirmasis kartas, kai dirbu su kino ikona Lucu Bessonu! Esu tokia dėkinga ir nekantrauju, kada visi galėsite susipažinti su Bubble“, – savo „Instagram“ paskyroje parašė dainininkė Rihanna ir įkėlė vaizdo įrašą iš filmavimo aikštelės.

Jau liepos 28 d. į Lietuvos kino teatrus atkeliaus naujausias L. Bessono darbas „Valerianas ir Tūkstantmečio planetų miestas“, kuriame muzikos žvaigždei teko striptizo šokėjos vaidmuo.

„Lucas susisiekė su mano vadybininkais ir manimi. Mačiau, koks jam buvo svarbus šis projektas. Kiekvienas, kuris mėgsta kiną yra L. Bessono darbų gerbėjas. Kai pamačiau savo vardą ant plakato, supratau, jog tai tikra. Jaučiuosi palaiminta, kad gavau galimybę vaidinti šiame filme“, – vaizdo įraše sako Rihanna.

„Ji buvo supermiela. Nebijojo kameros“, – komplimentų Rihannai negailėjo kultinių juostų „Penktasis elementas“ ir „Leonas“ režisierius, filmų „Transporteris“, „Pagrobimas“ bei „Taksi“ scenarijų autorius L. Bessonas.

Fantastinė veiksmo juosta „Valerianas ir Tūkstantmečio planetų miestas“ – populiariais Prancūzijoje komiksais paremtas dar didingesnis, dar įspūdingesnis ir dar labiau gniaužiantis kvapą filmas, nukelsiančia žiūrovus į XXVIII–ojo amžiaus Žemę. Kalbama, jog būtent Valeriano istorija įkvėpė sukurti kultinius „Žvaigždžių karus“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių