Retai televizijoje matomas D. Kazlauskas rudenį pasirodys seriale

  • Teksto dydis:

Rudenį į TV3 eterį sugrįžta žiūrovų pamiltas serialas „Moterys meluoja geriau“. Prie būrio populiariausių šalies aktorių prisijungė ir visiems gerai pažįstamas, talentingas teatro, kino ir televizijos aktorius Dainius Kazlauskas.

D. Kazlauskas ne tik kuria vaidmenis teatre, režisuoja spektaklius, bet ir filmuojasi Lietuvos bei užsienio filmuose. Kurį laiką televizijos ekrane retai matomas aktorius džiaugiasi, kad atsiradus daugiau laiko, galėjo pasinaudoti proga ir prisijungti prie „Moterys meluoja geriau“ komandos.

„Pastaruoju metu iš tikrųjų turėjau labai daug darbo – įvairaus ir visur. Vaidinau tiek Lietuvoje, tiek už jos ribų – daug keliavau. Daugiausia laiko vis dėl to užėmė vaidinimas teatre. Tikrai nesu nusiteikęs prieš lietuvišką televiziją, paprasčiausiai niekada nepasitaikė progų ir tinkamo laiko – esu labai užimtas žmogus. Norint filmuotis seriale, reikia skirti labai daug laiko, anksčiau jo neturėjau, o dabar savotiškai ilsiuosi, tai to laiko atsirado. Kaip matote, ne tik aš, bet ir kitos laimingos žvaigždės į serialą suėjo“, – šypsodamasis kalbėjo Dainius.

D. Kazlausko herojus – žavus, charizmatiškas plastikos chirurgas. „Mano personažas bus visai simpatiškas. Manau, kad tikslingiausia būtų jį aptarti kartu su jo žmona Brigita. Jie labai ispaniškai aistringi – čia skiriasi, čia taikosi, ima muštis, o po muštynių seka aistringa meilė. Mano personažas itin ugningas ir įsiplieskiantis“, – juokdamasis didžiavosi aktorius.

Plastikos chirurgo vaidmenį kuriantis Dainius skalpeliu patobulinto kūno netikru grožiu nevadina ir džiaugiasi, kad šiais laikais galima naudotis įvairiomis grožio specialistų paslaugomis.

„Plastinės chirurgijos atžvilgiu esu nusiteikęs teigiamai ir nevadinu to netikru grožiu. Mano nuomone, didžiausia šių laikų dovana yra tai, kad žmonės gali patys pasirinkti, ko jiems reikia. Jei žmogus nori patobulinti kažką savo kūne, jis gali tai padaryti ir tai yra labai svarbu. Blogiausia – kai norisi, o galimybių nėra. Turime džiaugtis, kad galime turėti pasirinkimą“, – samprotavo aktorius.

Paklaustas kaip sureaguotų, jei jo mylima moteris norėtų pasitobulinti savo kūną, D. Kazlauskas sakė, kad tam nesipriešintų: „Nieko blogo nematau. Jei tai žmogų daro laimingą, jeigu jai tikrai labai to reikėtų ir man to labai reikėtų, tai tikrai neprieštaraučiau.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių