Reperis Ice-T ir Coco susilaukė dukters

  • Teksto dydis:

Reperiui Ice-T (Ais Ti) ir jo žmonai Nicole „Coco“ Austin (Nikol „Koko“ Ostin) šeštadienį gimė pirmas bendras vaikas.

Mažoji Chanel Nicole (Šanel Nikol) gimė 11 val. 47 min. vietos laiku Englvude Naujajame Džersyje. 57 metų muzikanto ir 21 metais jaunesnės žmonos, įspūdingų formų modelio, dukrytės gimimo buvo laukiama tik po trijų savaičių.

Coco netrukus po gimdymo „Twitter“ paskelbė naujagimės nuotrauką, prie kurios prirašė: „Siurprizas!!! Pažiūrėkit, kas atėjo ankstyva!! Sveikiname naujai atvykusią Chanel Nicole. Nuostabi, sveika 5,7 svaro (2,69 kg) mergytė“.

Nuotraukoje naujagimė įamžinta susupta į antklodę, su mielu galvos raiščiu.

Reperis ir aktorius Ice-T savo paties puslapyje pridūrė: „Ponios ir ponai! Prašom leisti man pristatyti pasauliui ... Mažylė Chanel, 5,7 svaro. Meilė yra meilė“.

Chanel yra pirmasis Coco vaikas ir trečias vaikas reperiui, kuris dar turi du suaugusius vaikus iš ankstesnių santykių: sūnų Tracy (Treisį) ir dukterį Leteshą (Litišą).

Pora savo bendrą gyvenimą fiksuoja realybės televizijos šou „Ice and Coco“, ir apie nėštumą nusprendė paskelbti liepą, įrašinėjant vieną epizodą.

Nuo to laiko Coco įvairiuose socialiniuose tinkluose dažnai skelbdavo savo besikeičiančios figūros nuotraukas.

Neseniai viename interviu ji pridūrė, jog nekantrauja sulaukti dukters ir motinystės.

„Galvoju, jau laikas. Galvoju, pasiekiau tokį savo gyvenimo etapą, kai man to reikia, – sakė ji Amerikos žurnalui „People“. – Gyvenime dariau viską ... Ir gyvenau laimingai susituokusi 15 metų. Jausmas tikrai, tikrai geras. Atėjo laikas man padaryti šį didelį šuolį. Negaliu sulaukti, kol po namus lakstys mažas žmogutis. Tai tiesiog skirta“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių