Realybės šou „Aš – superhitas“ paliko operos solistas Kasparas

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą verslo ir kultūros parke „Gariūnai“ įvyko jau penktoji muzikinio realybės šou „Aš – superhitas“ išlikimo kova, po kurios su projektu atsisveikino dar vienas dalyvis.

Suskaičiavus žiūrovų balsus paaiškėjo, kad dėl laimėtojo vardo kovoti nebegalės operos solistas Kasparas. Tiesioginėje transliacijoje netrūko ir intrigų – aptartas bene skandalingiausias praėjusių savaičių įvykis –  Kasparo ir skaistuolės Dovilės konfliktas.

Vos prasidėjus tiesioginei išlikimo kovos transliacijai žiūrovams teko išgirsti įtemptą diskusiją. Jos objektu tapo kol kas labiausiai aptarinėjamas projekto įvykis, kuomet balsingasis Kasparas nesuvaldęs emocijų užsipuolė peiliu virtuvėje žongliravusią Dovilę.

„Aš žongliruoju viskuo, tą dieną žongliravau peiliu ir ryte. Gal kai kam gali pasirodyti keista, kodėl aš taip dariau. Nemanau, kad peilis šiuo atveju yra ginklas, nors kitiems gal atrodė, kad galiu susižeisti“, - lemtingą situaciją prisiminė Dovilė.

„Dar kartą noriu atsiprašyti, tiesiog tą vakarą padauginau. Galbūt taip buvo todėl, kad čia esu jau ilgai uždarytas, susikaupė daug emocijų, kaip sakau – „pristojo velnias“. Pirmą kartą man taip gyvenime įvyko, man labai gaila“, - dalyvės atsiprašinėjo operos solistas.

Laidoje sprendėsi dainininko likimas – už tokius savo veiksmus susilaukusiam daugybės neigiamų žiūrovų reakcijų, Kasparui grėsė pašalinimas iš projekto. Tačiau padėtį sušvelnino konfliktą tiesioginės transliacijos metu pakomentavusi psichologė.

„Aišku, kad yra didžiulis skirtumas tarp gyvenimo laisvai ir to, ką jaučia izoliuoti ir nuolat kameromis stebimi dalyviai. Mūsų darbas yra padaryti taip, kad tokio konflikto daugiau nebebūtų. Mano nuomone, tai nebuvo psichologinis smurtas. Auka dabar yra pats Kasparas, nes jis atrodo save pametęs ir labai blogai dėl to jaučiasi“, - sakė psichologė.

Realybės šou kūrėjų sprendimu Kasparui buvo parodyta įspėjamoji geltona kortelė. Daugiausiai minusų praėjusios savaitės dalyvių balsavime surinkęs Kasparas užėmė pirmąją karštąją kėdę, o šalia jo, daugiausiai pliusų surinkusio Silvestro sprendimu, atsidūrė charizmatiškasis Nerijus.

„Aš – superhitas“ penktojoje išlikimo kovoje netrūko ne tik santykių aiškinimosi, nuotaikingų, dalyvių meilės peripetijas nagrinėjančių siužetų, bet ir įsimintinų muzikinių pasirodymų, kuriuos komentavo televizijos žiūrovams puikiai pažįstamas dirigentas Vytautas Lukočius.

Susumavus telefonu ir internetu atiduotus balsus tiesioginės transliacijos pabaigoje paaiškėjo, kad projektą palieka 4786 žiūrovų balsus surinkęs Dovilę užsipuolęs operos solistas Kasparas, o triumfavo 6659 balsus surinkęs Nerijus. Kasparas – penktasis dalyvis, palikęs intrigų kupiną realybės šou.

Muzikaliausio realybės šou „Aš – superhitas“ dalyviai ir toliau kovos dėl didžiojo prizo ir šlovės, o juos 24 valandas per parą filmuos kameros ir stebės portalo tv3.lt lankytojai. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio TV6 žiūrovai sužinos įdomiausius realybės šou dienos įvykius, specialiose radijo Gold FM laidose pirmadieniais–ketvirtadieniais 17.10 val. išgirs pokalbius su dalyviais, o kiekvieną šeštadienį, tiesioginės transliacijos metu, kuri vyks tiesiai iš verslo ir kultūros parko „Gariūnai“, dalyviai susikaus įnirtingoje išlikimo kovoje, kur vienam iš jų teks atsisveikinti su projektu.

„Aš – superhitas“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 20 val. per TV6, o šeštadieniais 19.30 val. per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių