Realybės šou „Aš – superhitas“ dalyviai surezgė itin painų sąmokslą

  • Teksto dydis:

Muzikinis realybės šou „Aš – superhitas“ pasiekė pusiaukelę, tad kiekvienas dalyvis dėl pergalės kovoja vis aršiau. Šį ketvirtadienio vakarą TV6 žiūrovų laukia intriguojanti projekto laida, kurioje išaiškės dalyvių regztas sąmokslas. Po jo balsingoji Valda nesuvaldė ašarų. Nuo merginos nusisuko netgi draugais laikyti kiti šou dalyviai.

Po praėjusį šeštadienį vykusios tiesioginės išlikimo kovos projekto kūrėjai nusprendė palepinti šou dalyvius, tad suorganizavo jiems išvyką į baseinų ir pirčių kompleksą. Pagal projekto taisykles kiaurą parą su mikrofonais būnantys dalyviai, gavo progą juos nusiimti ir nieko nelaukdami suskubo regzti sąmokslą, kaip iš šou pašalinti stiprius konkurentus.

Slaptame susitarime dalyvavo Nerijus, Elvina, Kasparas, Kotryna ir Valda. Sąmokslininkai susitarė, jog pliusų ir minusų vakare savo minusus sudės lietuviškuoju Justinu Bieberiu vadinamam ir vos prieš dvi savaites projekte apsigyvenusiam Lukui, o savaitės lydere tapusi Elvina į išlikimo kovą pasiųs skaistuolę Dovilę.

„Buvom džiakuzi. Tiksliau buvo Nerijus su Elvina, aš prisėdau prie jų ir ten vyko pokalbis, kad jau Nerijus pavargo nuo Dovilės. Tada kažkas pasakė, kad būtų variantas jei Lukas sėdėtų su Dovilė kartu ir kažkuris iškristų. Pakvietė Kasparą su Kotryna ir sako: „Mes galvojame, kad sėdėtų Dovilė su Luku. Reikia sudėti minusus Lukui, o po to jau Dovilę pasodintų kažkas iš mūsų.“ Aš nežinau, kas tai yra. Ar tai diskusija, ar sąmokslas?“, – dienoraščio laidoje pasakos Valda.

Šįvakar TV6 žiūrovai išvys intriguojantį pliusų ir minusų vakarą, kurį sujaukė viena sąmokslo dalyvių – Valda. Mergina pamynė slaptą susitarimą tylėti ir prabilus sąžinei atskleidė sąmokslą.

Ar Valda sulauks sąmokslininkų keršto? Kas surinks daugiausiai minusų, o kas taps savaitės lyderiu?

„Aš – superhitas“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 20 val. per TV6, o šeštadieniais – 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių