Realybės šou „Aš – superhitas“ dalyviai pasidavė intymioms glamonėms

  • Teksto dydis:

Po visą dieną vykstančių repeticijų ir intensyvaus pasiruošimo šeštadieniais tiesiogiai transliuojamoms išlikimo kovoms muzikinio TV3 realybės šou „Aš – superhitas“ dalyviai miegoti neskuba. Atsipalaidavę konkurentai atskleidžia savo paslaptis, vienas kitam peršasi ir net miega po viena antklode.

Drąsiausiai savo jausmus šį kartą pademonstravo projekto skaistuolė Dovilė ir apie savo netradicinę seksualinę orientaciją prabilęs Silvestras.

Šį vakarą TV6 žiūrovų laukia karšta „Aš – superhitas“ dienoraščio laida, kurioje – intymios dalyvių šėlionės po antklode. Kartu su Silvestru vienoje lovoje mieganti viena charizmatiškiausių projekto dalyvių Dovilė, panašu, pasiilgo šilumos ir į darbą paleido rankas. Mergina nė kiek nesidrovėdama juos kiaurą parą stebinčių kamerų, ėmė glamonėti Silvestrą.

„Kai rauna stogą, tai ir prasideda tokios nesąmonės“, – realybės šou dienoraščio laidoje naktines linksmybes aiškins skaistuolė Dovilė. Tiesa, tai jau ne pirmas kartas, kuomet jauna mergina stebina kitus projekto dalyvius. Praėjusią savaitę ji visiems prisipažino pasididinusi krūtinę.

Pirmąją realybės šou savaitę apie savo netradicinę seksualinę orientaciją prabilęs Silvestras, šį kartą bus kiek santūresnis ir tikins tokių juokų nesuprantantis: „Jai užniežtėjo kai ką, dėl to ir lindo prie manęs. Aš tokių juokų nesuprantu. Kaip nenormali...“

Kaip viską paaiškins drąsieji realybės šou dalyviai ir kaip toliau rutuliosis jų santykiai?

„Aš – superhitas“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 20 val. per TV6, o šeštadieniais 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
wau wau na,nieko doro!!! plagiatas wuf wuf.

jonas

jonas portretas
nes niekas sito sudo neziuri tai liepe vadai pradet dulkintis isgamos

nusivylimas jaunimu

nusivylimas jaunimu portretas
Negi jie neturi protingu tikslu, nemato aplink save netvarkos - laiptinese ,kieme prie siuksliu konteineriu, apsiukslintuose parkuose ,pakelese , prie stoteliu ir t.t Neturi traukos laisvalaikiu naudingai pasidarbuoti bent aplinkos labui ? Negi demonstruoti savo primtyvuma paskui tv sumanytas nesamones , daryti geda savo tevams ar buti iskrypeliskais pavyzdziais augantiems paaugliams yra tokio jaunimo vizitine kortele ??? Tokiems geriau dingt ir is eterio ir gimtines
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių