Realybės šou „kaimietukas“ Renaldas liejo ašaras dėl gražuolės Sigitos

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą TV3 žiūrovai stebėjo jau penktąją realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ išlikimo kovą, po kurios su projektu atsisveikino projekto gražuolė Sigita. Ją beveik dviguba balsų persvara įveikė jau trečią kartą ant karštosios kedės sėdėjusi Simona.

Pasibaigus dramatiškai išlikimo kovai ašarų netramdė bene nuoširdžiausias projekto dalyvis, statybininkas iš Lazdijų rajono Renaldas.

Pirmadienį 21 val. laukia jautri „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“ laida, kurioje liesis nesuvaidintos ir nuoširdžios kaimietuku vadinamo Renaldo ašaros. Vaikinas prisipažins, kad Sigita šiame projekte buvo vienintelė jo draugė, todėl jos iškritimas jam itin skaudus.

„Realiai, tai taip – tai skaudžiausias iškritimas. Kitų taip nebuvo gaila. Labiausiai gaila, kad iškrito Sigita. Ir išėjo taip, kad nuotaika „biškį“ sugedo. Ne paslaptis, kad ir tų ašarų buvo, ką čia jau slėpsi? Kaip čia pasakyti... emocijos suveikė, taip ir išėjo“, – kalbėjo Renaldas.

Vaikinas neslepia, kad išbuvus daugiau nei mėnesį projekte, jaučiamas nuovargis, tačiau jis tikina namo nenorintis ir kovosiantis iki galo: „Negaliu sakyti, kad labai pavargau, tiesiog būna, kartais jaučiasi nuovargis dėl darbo, ir dėl aplinkinių žmonių. Bet tikrai nėra taip, kad pavargau ir noriu namo, nes namo tikrai nesinori!“

Realybės šou prodiuseriai intriguoja, kad šį vakarą ryškiausioje projekto meilės istorijoje bus sudėti visi taškai. Ar Viktorija ir Julius pagaliau pripažins vienas kitam jaučiantys stiprius jausmus? Ar dėl iškritusios Sigitos vienintelis ašaras lies Renaldas? Ar Marijus atsiprašys Simonos už išdavystę?

Visi atsakymai – realybės šou „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“ per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Uz Renalda !!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių