Realybės šou „IššŪKIS kaime“ vagoje – vyriškas vedėjų duetas

  • Teksto dydis:

TV3 televizijos eteryje netrukus pasirodys realybės šou „IššŪKIS kaime“, kur dešimt bebaimių dalyvių patogų miesto gyvenimą iškeis į kaimo kasdienybę. Projekto kūrėjai intriguoja, kad dalyvių lauks ir sunkūs fiziniai darbai, ir įvairios rungtys, ir linksmos vakaronės. Žiūrovus stebins netikėtas vyriškas vedėjų duetas.

Humoristui ir žinomam televizijos laidų vedėjui Vitalijui Cololo naujame realybės šou kompaniją palaikys ne kuri nors žavinga dama, o... visus ūkio darbus puikiai išmanantis, Šakių rajone įsikūrusios Lukšių žemės ūkio bendrovės vadovas Jonas Pranaitis. Jo vadovaujamame ūkyje dažnai darbuosis šou dalyviai.

Anot televizijoje debiutuosiančio vyro, „IššŪKIS kaime“ dalyvių lauks daug ir įvairių užduočių, kurios pareikalaus fizinio pasirengimo ir gudrumo. „Ir gyvulius prižiūrės, ir grūdus kratys, ir prie statybų dirbs, planuos, žolę, šieną grėbs – tikrai labai daug visko darys. Bus visko. Manau, kad kai kurie tikrai pirmą kartą laikys grėblį rankose“, – atskleidė J. Pranaitis.

Kadaise nuo Lukšių kolūkio brigadininko pareigų pradėjęs, dabar žemės ūkio bendrovei vadovaujantis J. Pranaitis juokėsi, kad imtis visiškai jam naujos veiklos – televizijos projekto vedimo, paskatino kolegų pasitikėjimas ir palaikymas.

„Kadangi projekto pagrindinis rėmėjas yra „Linas Agro Group“, o mūsų ūkis jam priklauso, tai mūsų akcininkai manim pasitikėjo, ir man yra didelė garbė atstovauti mūsų kompanijai. Iš pradžių negalvojau, kad tapsiu vedėju, maniau, tik darbus paskirstysiu, paskui pasirodė, kad viskas daug rimčiau“, – juokėsi vyras.

Trečią dešimtmetį Lukšių ūkiui vadovaujantis J. Pranaitis pasakoja, kad naujos pareigos projekte jį džiugina: „Na, aš pripratęs dirbti su žmonėmis, daug metų su jais dirbu. Teksto nesimokiau nė karto, jau keliuose įvykusiuose filmavimuose man režisieriai pasakydavo, apie ką turime šnekėti ir aš kažkaip ekspromtu šnekėjau. O su žurnalistais man darbe gana daug kartų yra tekę ir prieš kameras kalbėti, jaunystėje esu daug kur dalyvavęs – tai man ne naujiena.“

Ūkio darbus puikiai išmanantis vyras prisipažino, kad jau nuo vaikystės savęs niekur kitur nematė. „Šitą pasirinkimą padariau jau labai seniai – prieš 40 metų. Gimiau ir augau kaime, mano tėvai abu dirbo tuo laiku kolūkyje – tėtis traktorininku, o mama – karvių melžėja. Visą laiką sukausi  ūkio darbų rate. Kažkaip savęs neįsivaizdavau kitur, nei žemės ūkyje – taip savaime gavosi“, – pasakojo J. Pranaitis.

Gal ūkio bendrovės vadovą suvilios televizija ir ūkininkavimą jis iškeis į žydruosius ekranus? „Oi, ne. Aš be žemės – niekaip“, – juokdamasis tikino vyras.

„IššŪKIS kaime“ – nuo spalio 8 d. šeštadieniais 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių