Ramybė nusibodo: „bitlas“ P. McCartney kuria naują albumą

  • Teksto dydis:

Paulas McCartney (Polas Makartnis), ką tik kalbėjęs apie būtinybę nurimti, pristabdyti gyvenimo ritmą, ilgai neiškentė – grįžo į studiją ir įrašinėja naują albumą. Tai trečiadienį pranešė įrašų studija „Capitol Records“, viešai pasigyrusi apie savo sutartį su „The Beatles“ legenda.

74-erių P.McCartney naująją sutartį pavadino „tikrai jaudinančiu įvykiu“.

Įrašų studija nurodė, kad muzikos legenda, kuri tebėra tarp daugiausiai žiūrovų į koncertus visame pasaulyje sutraukiančių muzikantų, „šiuo metu dirba prie naujo studijinio albumo“, bet daugiau detalių nepateikė.

„Paulo McCartney susivienijimas su „Capitol“ buvo tikras mūsų istorinis palikimas, todėl ypač didžiuojamės ir esame pagerbti, kad jis nusprendė grįžti namo“, – sakė „Capitol Music Group“ valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius Steve'as Barnettas (Stivas Barnetas).

„Netveriame džiaugsmu, kad Paulas kurs naują muziką ateinančiais metais ir kad „Capitol“ padės pristatyti ją pasauliui“, – pridūrė jis.

„Capitol“, kuris priklauso „Universal Music Group“, nurodė, kad rengia planus, kaip tvarkyti P.McCartney darbų katalogą ir tai įgyvendinti imsis nuo kitų metų.

P. McCartney, kuris pastaraisiais metais daug gastroliavo, žurnalui „Rolling Stone“ sakė, kad netrukus jam gali tekti sulėtinti tempą. Paklaustas, ar įsivaizduoja tokį patį gyvenimo ritmą, kai jam sueis 80 metų, P. McCartney atsakė: „Neįsivaizduojama ir nederama.“

Naujausių pasaulinių jo gastrolių kulminacija įvyks spalio mėnesį, vieninteliame grandioziniame šou „Desert Trip“ Kalifornijoje. Jame taip pat koncertuos „The Rolling Stones“, Bobas Dylanas (Bobas Dilanas), „The Who“, Neilas Youngas (Nilas Jangas) ir Rogeris Watersas (Rodžeris Votersas).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių