Radži apie moteris: jų pareiga – tvarkyti namus ir gražiai atrodyti

  • Teksto dydis:

Šį sekmadienio vakarą, TV3 gyvenimo būdo laidos „Raudonas kilimas“ žiūrovų laukia išskirtinė kelionė į Ukrainą ir Rusiją, kur gyvena charizmatiškojo dainininko Radži giminaičiai.

Daugiau nei prieš metus savo mylimo senelio netekęs atlikėjas pagaliau aplankys jo kapą, o Radži močiutė papasakos tai, apie ką garsiai nekalbama – romų namuose galiojančias griežtas taisykles, atskleis, koks yra barono žmonos gyvenimas.

Pasak jos, didžiausia gėda vyrui – nešti šiukšles. „Žmona turi paklusti vyrui. Vyrui nešti šiukšles? Dieve, apsaugok! Tada jis nėra vyras, tai gėda! Vyras net virtuvėje negali sėdėti, kol žmona daro valgyti. Jis turi sėdėti prie stalo, o žmona jį turi aptarnauti“, – sekmadienio vakarą išskirtiniame interviu pasakos Radži močiutė Tatjana.

Čia yra moterų specifika: joms yra duotas plotas, fantazija. Ir tai yra jų. Vyras turi daryti vyriškus darbus, o ne šiukšles nešti.

Vyro netekusi moteris gyvenimo būdo laidoje atskleis dar daugiau intriguojančių faktų apie romų namuose galiojančias taisykles. Nuo pat ankstyvo ryto sukdamasi virtuvėje Radži močiutė visuomet būdavo pasipuošusi: „Aš virtuvėje visada būdavau graži ir pasipuošusi. Apsirengdavau taip, lyg per didžiausią šventę. Mano suknelės visuomet buvo labai gražios. Visada būdavau pasidariusi šukuoseną.“

Savo močiutei laidoje antrins ir Radži. Pasak jo, tvarkytis namuose turi moteris, o ne vyras. „Kodėl mes turime nešti šiukšles, jei yra moterys, kurios tvarko namus? Jos tvarko namus, čia yra moterų specifika: joms yra duotas plotas, fantazija. Ir tai yra jų. Vyras turi daryti vyriškus darbus, o ne šiukšles nešti“, – kalbės Radži.

Balsingasis romų kilmės dainininkas pridurs, kad moteris visuomet turi būti pasitempusi: „Kiekvienas vyras nori matyti savo moterį gražią, laimingą, pasitempusią, o ne kažkokią sukiužusią kaip skudurą. Moteris turi būti moteriška, inteligentiška. Taip, kaip darė senelio žmona.“

Kiekvienas vyras nori matyti savo moterį gražią, laimingą, pasitempusią, o ne kažkokią sukiužusią kaip skudurą.

Gyvenimo būdo laidos žiūrovai išgirs ir aktorės Astos Baukutės dramatišką istoriją. Praėjusį savaitgalį vienoje pramoginėje laidoje nesuvaldžiusi savo emocijų moteris parodė itin dviprasmišką gestą. Vieninteliame interviu šia tema televizijai, Asta neslėps, kad praėjusi savaitė jai buvo viena sunkiausių jos gyvenime.

Kokios taisyklės ir tvarka galioja Ukrainos romų namuose? Kaip po ažiotažą sukėlusio skandalo šiandien gyvena A. Baukutė? Visi atsakymai – šį sekmadienį 18 val. gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

moteris tau ne vergė

moteris tau ne vergė portretas
Tegu Radžis nepeza nesąmonių,kodėl tik moterys turi nešti šiukšles?Ką vyrai nešiukšlina?Matyt čigoniškas kraujas stipresnis už auklėjimą.

vIKA

vIKA portretas
Radzis su tokiu savo poziuriu i moteris,liks vienisas arba jam reikia vesti cigonaite,kuri,gal but, taip ir supranta moters vieta seimoje. Cia,kaip sakoma,nieko nepadarysi - genai. Nors ir gyveno globejos seimoje,mate,kaip santykiai kuriami lietuviu seimose, cigonas ir liko cigonu. Na,ka gi, palinkekime jam sekmes,renkantis zmona (o gal jam jos ir visai nereikia)...

Remis

Remis portretas
Laidoje dalyvaus ciga ir jobnuta.gero vakaro
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių