„Radisto“ žmona Ieva: motinystė išsprendė daug psichologinių problemų

  • Teksto dydis:

Buvusi "Pinup Girls" narė bei "radisto" Rolando Mackevičiaus žmona Ieva prisipažino – tapus mama išsisprendė daug psichologinių problemų ir atsirado daug didesnių reikalų nei svoris.

"Nežinau, kodėl taip yra, bet nuolat pažiūrėjus savo nuotraukas, darytas prieš penkerius, šešerius, septynerius metus, apima nuoširdus juokas. Prisimenu, kokios išorės problemos kamavo (visa tai buvo galvoje), – socialiniame tinklapyje atviravo Ieva Mackevičienė. – Nors anksčiau svėriau kaip mažametis vaikas (drąsiai pirkdavau drabužius, skirtus paaugliams), bet kas mėnesį susigalvodavau dietą: savaitę tik grikiai, obuoliai ar agurkai, nes rasdavau nuo kur galėčiau numesti svorio. Tiesiog buvo madinga laikytis dietos".

28-erių metų moteris šypsodamasi prisipažino, kad tapus mama, išsisprendė labai daug psichologinių problemų.

"Supranti, kad yra didesnių reikalų nei tavo svoris, – sakė Ieva. – Šiandien drąsiai galiu pasakyti, kad atrodau sau geriausiai nei kada gyvenime! Viskas gyvenime prasideda Tavo galvoje."

Ievos atviravimas ir jos nuotrauka sulaukė beveik pusantro tūkstančio draugų ir gerbėjų komplimentų.

"Viskas išsisprendė, kai susiradai pavalgantį ir permaitinantį vyrą", – į žmonos žodžius socialiniame tinkle juokaudamas reagavo R. Mackevičius.

„Stipriai ir labai teisingai! Sveikinu! Tokie žodžiai – labai rimtas pokytis galvoje!“ – gerų žodžių negailėjo ir žinomas treneris Ignas Bakėjus.

2012 metais "Mis Lietuva" konkurse dalyvavusi, 2013 metais grupę "Pinup Girls" dėl nėštumo palikusi moteris 2014 metų kovą pagimdė sūnelį Motiejų.

Radijo stoties "ZIP FM" narys R. Mackevičius su tuomet jau vaikelio besilaukusia Ieva, vengdami viešumos susituokė 2013 metų gruodžio mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių