„Radistai“ švenčia: pasirašė sutartį su įrašų kompanija „Warner Music UK“

  • Teksto dydis:

„Radistai“ pasirašė sutartį su viena didžiausia įrašų kompanija pasaulyje „Warner Music UK“. Populiariausias Lietuvoje elektroninės muzikos didžėjų duetas Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius išskirtinę sutartį pasirašė šiandien (gegužės 19 d.).

„Radistų“ antraisiais namais tapusi kompanija „Warner Music UK“ rūpinasi pačių ryškiausių muzikos pasaulio žvaigždžių įrašų leidyba. Būtent ji leidžia Edo Sheerano, Dua Lipa, „Green Day“, Timo Maas, „New Order“, „Red Hot Chili Peppers“, Ritos Oros, Skrillex, Tiësto, „Twenty One Pilots“ ir daugelio kitų muziką.

„Didžiuojamės, kai Lietuvos muzikos talentai būna pastebėti užsienyje. Sutartis su viena didžiausių pasaulio įrašų studijų yra puikus ilgo ir nuoseklaus „Radistų“ darbo rezultatas“, – sakė jų atstovų „Live Nation Lietuva“ vadovas Deividas Afarjanc. „Tai yra tik mažas žingsnis „Warner Music UK“ kompanijai, tačiau didelis pasiekimas mūsų šalies muzikos industrijai“.

Sutartis su „Warner Music UK“ pradeda naują, tarptautinės „Radistai DJs“ karjeros etapą. Sutarties pasirašymo data sutapo su „Radistų“ albumo „On Road“ vienerių metų sukaktimi – jis buvo išleistas taip pat gegužės 19 d.

„Gali būti, kad tai nėra paprastas sutapimas, juk sakoma, kad atsitiktinumų nebūna. Nepaprastai džiaugiamės, kad iš visų Baltijos šalių „Warner Music UK“ pastebėjo būtent mus“, – sako J. Nainys.

„Tokio puikaus rezultato nebūtume pasiekę be mūsų gerbėjų pagalbos. Jūs esate fantastiški, todėl jau pačiu artimiausiu metu padovanosime jums puikią dovaną“, – teigė R. Mackevičius.

Geriausiu didžėjų duetu tituluojami „Radistai“ jau 9-erius metus yra tikraisiais elektroninės muzikos vėliavnešiais. Pernai niekada nestabdančių J. Nainio ir R. Mackevičiaus surengti „Radistai Village“ ir „Radistai Castle“ festivaliai, kiti šou ir pasirodymai sutraukė daugiau nei 15 tūkst. žiūrovų.

„Radistai DJs“ oficialiame „YouTube“ kanale buvo užfiksuotas rekordinis peržiūrų skaičius: 2011 m. veiklą pradėjęs kanalas pernai buvo žiūrėtas daugiau nei 5 mln., o per visą laikotarpį – beveik 20 mln. kartų. Socialiniuose tinkluose „Radistai“ taip pat turi didžiulę sekėjų armiją: „Facebook“ – 250 tūkst., „Instagram“ – 150 tūkst. gerbėjų.

Šiemet liepos 21–22 d. vyksiančiame „Radistai Village’17“ festivalyje kartu su J. Nainiu ir R. Mackevičiumi gros Brooks, „DubVision“, Gil Glaze, Riton, Sam Feldt, Sikdope, Steve James, Watermät – iš viso beveik 50 puikiai žinomų didžėjų ir atlikėjų. Be to, jau labai greitai bus paskelbta informacija apie Trakų pilyje planuojamą surengti vienos dienos festivalį „Radistai Castle 2017“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių