R. Ščiogolevaitė nežino, kodėl traukia vyrus

  • Teksto dydis:

20-ąjį gimtadienį su šūkiu „20 kartų labiau“ pasitinkančios LNK televizijos muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ šiemetinė vinis – Rūta Ščiogolevaitė. Dainininkė jau anksčiau išreiškė savo džiugesį prisijungusi prie profesionaliausio muzikinio televizinio projekto. Neseniai praūžusiose Aklosiose perklausose ji suformavo stiprių balsų komandą, su kuria ruošiasi drebinti projektą.

„Nustebusi esu tuo, jog mano komandoje yra tiek vyrukų! Tyliai svajojau, kad turėčiau puikiai dainuojantį vaikinuką komandoje. O turiu net keletą!  – džiaugiasi R. Ščiogolevaitė. – Tik buvo gaila, kai nė vienas neatsisuko gerai dainavusiai merginai. Bet reiškia, jog kažko pritrūko. Ko? Neaišku. Viskas visai kitaip atrodo, kai nematai atlikėjo.“  O paklausta, kodėl, jos nuomone, būtent vaikinai renkasi ją – Rūta tik gūžteli pečiais.

R. Ščiogolevaitė įsitikinusi, jog labai daug lemia atlikėjo pasirinkta daina. Jos nuomone, labai svarbu, kad kūrinys atskleistų balso privalumus ir paslėptų minusus. Visgi ji pripažįsta, kad užsienietiškos dainos dažniausiai geriau atskleidžia vokalines galimybes. O ką pati Rūta pažada savo mokiniams? „Dėmesį“, – lakoniškai atsako muzikinio projekto mokytoja.

„Lietuvos balso“ dalyviai jau ruošia kovinę amuniciją dvikovoms ir nokautams rugpjūčio 17, 18 ir 20 d. Nori gyvai išvysti, kurie dalyviai pateks į paskutinį etapą – Finalines kovas?



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam oi

tam oi portretas
Nesibezdzioniauk, pacuke!

oi

oi portretas
man tai labai grazi..itin simpatiska ir savimi patenkinta...siaubas, kaip grazi

R

R portretas
Cia gal jai taip atrodo...Itin nesimpatiska ir savim patenkinta.Siaubas! Biski Siauliai,,,
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių