R. Rudokas atsikvėpė – teismas jam leido bankrutuoti

  • Teksto dydis:

Aktorius Ramūnas Rudokas lengviau atsikvėpė - Vilniaus miesto apylinkės teismas ketvirtadienį leido jam bankrutuoti, rašo portalas delfi.lt.

Teisėja Raimonda Vansevičienė paskelbė, kad patenkina aktoriaus prašymą ir jam, kaip fiziniam asmeniui, paskelbia bankroto procedūrą. Anot teismo, R. Rudoko skola banko „Nordea Bank Finland Plc“ Lietuvos filialui sudaro beveik 144 tūkst. eurų.

Leisdamas R. Rudokui bankrutuoti teismas atsižvelgė ir į tai, kad jis augina nepilnamečius vaikus, todėl turi skirti pinigų jų išlaikymui. R. Rudokui teismas leido bankrutuoti, nes, kaip pažymėjo teisėja, kito kelio jam nėra – jis buvo paėmęs didžiulę paskolą namui įsigyti tuo metu, kai buvo išpūstas nekilnojamojo turto burbulas, o kai vėliau šalį ištiko krizė, aktorius nebegalėjo mokėti bankui žadėtų įmokų, nes sumažėjo užsakymų.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

fghyj

fghyj portretas
Manau kad dauguma žmonių nesupranta ,ką reiškia bankrotas. Nėra jokio džiaugsmo . Bankrotą paskelbus ir gavus leidimą bankrutuoti ,būna paskirtas administratorius, kuriam reikia mokėti atlyginimą, atlyginimas mokamas iš turimo arba iš gaunamų pajamų. Administratorius kontroliuoja gaunamas pajamas ir išlaidas , pasvarstykite ar gerai kaip jūsų turimos ir gaunamos pajamos kito asmens rankose. Nerašysiu nieko plačiau , tik noriu pasakyti kad nieko gero iš paskelbto bankroto, gaila ,kad žmonės daug ko nesuprasdami ,kurstomi kitų, ima paskolas, "nori "kažką padaryti . Nieko Lietuvoje nepadarysi, tai išaiškino seniai pirmieji, smulkūs verslininkai, jie seniai ,16 metų atgal, baigė tai ką pradėjo, ir pasakė sudie LIETUVĖLEI.

aha

aha portretas
Nu ka seniuk
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių