R. Mikelkevičiūtė rado suknelę savo vestuvėms

  • Teksto dydis:

LNK laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė išdavė, kad suknelę savo bažnytinei santuokai jau rado. „Iš tiesų, su šia suknele eičiau prie altoriaus. Užplūsta neįtikėtinas jausmas vilkint šį rūbą“, – sakė ji, santuokos priesaikos žodžius ištarusi civilinės metrikacijos skyriuje.

Taip pat moteris pridūrė, kad „Tiulio fėjos“ suknelės suteikia moterims galimybę pasijusti romantiškoms ir ypatingai moteriškomis. „Iš tiesų, su jos suknelėmis atsiskleidžia prigimtinis moteriškumas. Jautiesi labai neįprastai ir labai romantiškai. Patenki į tokį mažą butaforinį magijos pasaulėlį, kuriame norisi ir pasilikti“, – pasakojo televizijos laidų vedėja R.Mikelkevičiūtė.

Moteris užsiminė ir apie patirtus išbandymus laukusius naujojo sezono LNK įvaizdinėje  fotosesijoje. „Gavau dviem dydžiais per mažus batus, kuriuos turėjau avėti visą dieną. Taip pat mano galvą papuošė aukšta plunksna, kurią nuo manęs nuolat norėjo nuimti režisierius. Teko su juo dėl šio įspūdingo papuošalo mums su dizainere ir pakovoti“, – sakė moteris.
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senjora.

Senjora. portretas
Seniai reikejo pagalvoti apie baznytine santuoka.Rodyti pavyzdi jaunimui visur.

veršio sapnas

veršio sapnas portretas
Įsisvajojo senė apie baltą tiulinę suknelę,o jei čia reklama tai irgi pasirinkta ne ta asmenybė.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių