R. Mackevičius ėmėsi naujų ginklų prieš G. Gurevičiūtę

  • Teksto dydis:

Radistas Rolandas Mackevičius pradėjo intensyviai ieškoti naujų ginklų, kuriais galėtų nugalėti vieną geriausių savo draugių – Gintarę Gurevičiūtę.

Radistas Rolandas Mackevičius pradėjo intensyviai ieškoti naujų ginklų, kuriais galėtų nugalėti vieną geriausių savo draugių – Gintarę Gurevičiūtę.

Iki šiol gražioji televizijos projektų dalyvė buvo arčiausiai pergalės, kuri jai gali padėti laimėti kelionę į Monzoje vyksiančias „Formulė – 1” lenktynes. Tačiau radistas nešvaisto laiko veltui, ima kozirius į savo rankas ir įnirtingai didina balsų persvarą prieš savo varžovus.

Dėl VIP bilieto „Martini“ paskyroje socialiniame tinklapyje „Facebook“ jau keletą savaičių varžosi keturi „Martini Racing“ komisijos nariai: Rolandas Mackevičius, Gintarė Gurevičiūtė, Asta Valentaitė ir Jonas Gelžinis. Kas iš komisijos narių laimės, sprendžia gerbėjai, kuriems minėtoje paskyroje reikia tik išreikšti savo simpatijas, prie garsenybių nuotraukų paspaudžiant „patinka“.

Ilgą laiką varžybose pirmavo G. Gurevičiūtė, tačiau konkursui artėjant finišo link, R. Mackevičius aplenkė savo varžovę. „Jeigu Gintarė laimės šias varžybas, aš jai nepavydžiu. Tuomet ji turės visą laiką viską filmuoti – nuo „preparčių“ iki „afterparčių“, kad pasidalintų su mumis visais įspūdžiais. Be to, jai ši kelionė kainuotų brangiai, nes tektų vežtis ne vieną lagaminą, kad mums, likusiems komisijos nariams, parvežtų daug lauktuvių. Bet ei – dėmesio! Mieli gerbėjai, turiu jums naujieną: tiems, kas balsuos už mane šiose lenktynėse, padovanosiu kvietimą į naują „Radistų“ renginį“, – šypsosi R. Mackevičius, kuris šiuo metu išsiveržė į priekį ir yra surinkęs 2739 gerbėjų balsus.

Iki šiol lyderiavusi ir staiga į antrą vietą nukritusi G. Gurevičiūtė šiuo metu „Martini Racing“ žaidime yra surinkusi 862 gerbėjų balsus. Atsakydamą į R. Mackevičiaus repliką ji taip pat neieško žodžio kišenėje: „Brangusis, mačiau, kad dabar taikomos nuolaidos dideliems lagaminams, tad pats laikas tau vieną įsigyti. Esu įsitikinusi, kad būtent tu keliausi į Monzą ir, deja, lauktuves visiems likusiems komisijos nariams teks vežti būtent tau!“

G. Gurevičiūtė mano, kad iki šiol daugiausiai gerbėjų balsų buvo surinkusi atsitiktinumo dėka. „Neabejoju, kad artėjant paskutinėms minutėms Rolandas pasieks didžiulę persvarą balsų. Rolanduko „Zip.fm“ klausytojų armija kai supuls prie „Facebook“ spaudyti „like“, tai mums, likusiems komisijos nariams, beliks baltai pavydėti. Išlydėsim kolegą į Monzą, o patys greičiausiai liksim stebėti lenktynes prie didelio ekrano. Rolando prašysiu, kad lauktuvių parvežtų video su geriausiomis emocijomis. Dar gali kokį vieną „Porche“ prigriebti, neprieštaraučiau“, – šypsosi G. Gurevičiūtė.

Asta Valentaitė „Martini Racing“ komisijos varžybose šiuo metu turi 557 gerbėjų balsus. Ji džiaugiasi už šiuo metu pirmaujantį Rolandą, bet pasiduoti dar neketina. „Kelionė nusimato tikrai šauni, todėl džiaugčiausi už bet kurį laimėtoją. Kitą vertus, norėčiau laimėti ir pati, visgi ne kiekvieną dieną dalyvauju pasaulinėse lenktynėse. Tuo pačiu noriu padėkoti savo gerbėjams už palaikymą“, – balsuoti už ją agituoja A. Valentaitė.

„Martini Racing“ komisijos narys, „1000 km lenktynės“ nugalėtojas Jonas Gelžinis šiuo metu turi surinkęs mažiausiai gerbėjų balsų – 216 . Nepaisydamas kitų savo pergalių, jis net neabejoja G. Gurevičiūtės laimėjimu. Esą dažniausiai konkursuose laimi būtent moterys: „Nors Rolandas paskutinę akimirką išsiveržė į priekį, manau, kad Gintarės dar nereikėtų nuvertinti. Ji – nuostabi moteris, ją myli Lietuva, kodėl už ją nebalsuoti? Monzoje ji tikrai sulauktų daug dėmesio. Tiesa, dar liko laiko iki žaidimo pabaigos, tad viskas gali pasikeisti. Kas žino, gal vis dėlto į lenktynes važiuos tikras lenktynininkas?“

Balsavimas už komisijos narius sparčiai artėja finišo link. Kas iš komisijos narių keliaus į lenktynių sostinę Monzą priklauso tik nuo jūsų. Apsilankykite socialinio tinklapio „Facebook“ „Martini“ puslapyje ir palaikykite savo favoritą šalia jo nuotraukos paspaudę „patinka“ (angl. – „like“).

Drauge su komisijos nugalėtoju VIP bilietą į Monzą laimės ir vienas „Martini Racing“ žaidimo dalyvių, kuriam atiteks ne tik kelionė, bet ir galimybė laimėti prabangųjį „Porsche 911“ automobilį. Jį išrinkti taip pat galite balsuodami socialiniame tinklalapyje, „Martini“ paskyroje. Būkite atsakingi, nevairuokite išgėrę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių