R. ir E. Jakilaičiai atskleidė, kodėl neskirsto savo laiko į darbo ir šeimos

Laidoje „Beatos virtuvė“ viešėjo Jakilaičių šeimyna: prie stalo susėdo ne tik Edmundas ir Rasa, bet ir atžalos Barbora, Bernardas ir Morta. Nors Rasa ir Edmundas Jakilaičiai dirba atsakingus ir įtemptus darbus, savo laiko į karjeros ir šeimos jie neskirsto.

„Nelabai skirstau gyvenimo į darbo ir šeimos. Jis tiesiog yra vienas“, – pabrėžė E. Jakilaitis.

„Žmonės dažnai vertina tai kaip atsidavimą ar kažkokią auką. Aš to visiškai nevertinu kaip aukos ar kažkokio praradimo pačiam sau. Tai yra tavo vaikas – kas gi daugiau nuveš ir pasirūpins juo jeigu ne tu pats“, – sutuoktiniui antrino R. Jakilaitienė.

Vyriausioji Jakilaičių dukra Barbora vieną po kito skina apdovanojimus dailiojo jojimo sporte. Ji laidoje pasakojo, kad, dar būdama trejų, tėvams pasakojo apie žirgus, nors jodinėti pradėjo tik pradėjusi eiti į mokyklą.

Barbora atskleidė, kad būtent šiuo sportu užsiimti ji norėjo pati ir nebuvo skatinama tėvų. Jai tai esą tiesiog patinka ir dėl to nepritrūksta motyvacijos.

„Manau, kad turi daryti tai, kas tau patinka, ir ką tu mėgsti. Tai ir yra tavo gyvenimas. Aš nueinu į pamokas ir nors man patinka mokytis, bet jau per paskutinę pamoką spurdu, kaip noriu į treniruotes“, – pasakojo Barbora. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių