R. Gaidan gimtadienio dovanos – trys kelionės, prabangus laikrodis ir vokeliai

  • Teksto dydis:

Visai neseniai gražuolė Renata Gaidan atšventė savo gimtadienį. Moteris laidoje KK2 pasakos, kad draugai ir artimieji ją apipylė kalnu dovanų – egzotinėmis kelionėmis ir prabangiais aksesuarais.

„Gavau dvi keliones – vieną į Barseloną, kitą į Milaną. Pati sau pasidovanojau kelionę į Turkiją. Į Milaną važiuosime su draugėmis apsižiūrėti, „apsišopinti“, – KK2 šį pirmadienio vakarą kalbės R. Gaidan.

Draugai gimtadienio dieną Renatą namuose užtiko labai netikėtomis aplinkybėmis – kai gražuolė buvo duše. „Svajojau įlįsti į vonią ir pagulėti, kad niekas netrukdytų. Tik išlipau ir pasigirdo skambutis, labai įkyrus. Spėjau tik įsivynioti į rankšluostį, žvilgtelėjau per akutę, pamačiau torčiuką ir žvakutę. Atidarau, o ten mano kolegė ir draugė Monika su visų būriu draugų, dovanom, gėlėm, kamerom. Staigmena labai pavyko“, – pasakos R. Gaidan.

„Dovanų buvo labai daug ir įvairių. Pradedant nuo kuponų kompiuteriui, kurio neturiu, pasitaisyti, baigiant 14 kvietimų masažams. Matyt, visi pamanė, kad man reikia pailsėti, kad mane reikia pamasažuoti“, – kalbės R. Gaidan.

Gražuolė kalbės, kad gimtadienio proga gavo ir ne vieną vokelį su pinigais, kuriuose buvo įspūdingos sumos: „Didžiausia piniginė dovana buvo 3 tūkst. eurų. Ir sudėjus visas dovanas išėjo labai apvali suma. Galiu ramiai pusę metų gyventi ir nesukti sau galvos“.

Turbūt įspūdingiausia dovana, kurią gavo Renata – prabangus šveicariškas laikrodis. „Gavau labai prabangų laikrodį ir spėjau jau pažiūrėti, kiek jis kainuoja... Kainuoja 15 tūkst. eurų. Bet yra toks prietaras, kad, jei dovanoja laikrodį, tai greitu metu teks išsiskirti“, – laidoje pasakos R. Gaidan.

Visas reportažas – šį pirmadienio vakarą laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.


Šiame straipsnyje: Renata GaidanKK2dovanos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių