R. Crowe ir N. Kidman vaidins jautrioje dramoje

  • Teksto dydis:

Russellas Crowe (Raselas Krou) ir Nicole Kidman (Nikol Kidman) drauge vaidins naujoje juostoje „Inside The O'Briens“.

Pramogų naujienų portalas „TheWrap“ praneša, kad R.Crow taip pat režisuos šį filmą, kuris bus kuriamas pagal to paties pavadinimo amerikiečių neurologės ir rašytojos Lisos Genovos (Lizos Dženovos) romaną.

52 metų R.Crow juostoje įkūnys policininką Džo O'Brajeną, gerą vyruką iš Bostono, kurio fizinė ištvermė ir metodiškas mąstymas padėjo jam ve vieną dešimtmetį palaikyti teisėtvarką miesto gatvėse.

Joe, savo žmonai Rouzi atsidavusiam vyrui ir keturių jau suaugusių vaikų tėvui, netikėtai prasideda dramatiški nuotaikų svyravimai, atsiranda mąstymo ir judesių koordinacijos sutrikimų. Simptomams stiprėjant, vyrui diagnozuojama Huntingtono (Hantingtono) liga – genetinis sutrikimas, pažeidžiantis centrinę nervų sistemą ir sukeliantis progresuojančią smegenų ląstelių degeneraciją.

L.Genova yra didžiulio populiarumo sulaukusio romano „Vis dar Elis“ (Still Alice), pasakojančio apie profesorę, kuriai diagnozuojama Alzheimerio (Alcheimerio) liga, autorė. 2014-aisiais pagal šį romaną buvo sukurta to paties pavadinimo juosta, kurioje sergančią profesorę įkūnijusi Julianne Moore (Džulian Mur) už šį vaidmenį pernai buvo apdovanota geriausios dramos aktorės „Oskaru“.

Naujasis projektas šiuo metu pristatomas potencialiems pirkėjams iš užsienio Kanuose, kur trečiadienį prasidėjo tarptautinis kino festivalis.

R.Crow 2015-aisiais pristatė savo režisūrinį debiutą – dramą „Vandens ieškotojas“ (The Water Diviner), o netrukus jį bus galima išvysti Shane'o Blacko (Šeino Bleko) režisuotoje komedijoje „The Nice Guys“, kurioje jo partneris yra Ryanas Goslingas (Rajenas Goslingas).

Praėjusią savaitę „Oskaro“ laureatas taip pat patvirtino pranešimus, kad kartu su buvusiu N.Kidman vyru Tomu Cruise'u (Tomu Kruzu) filmuosis juostos „Mumija“ (The Mummy) perdirbinyje, kurį kurs kino studija „Universal“.

Australų aktorius interviu „Entertainment Tonight“ sakė, kad su „Neįmanomos misijos“ (Mission: Impossible) žvaigžde jie buvo išties geri draugai iki Tomo skyrybų su Nicol, kurios įvyko 2001 metais.

„Su Tomu buvome tikrai geri draugai nuo kokių 1992-ųjų iki jo skyrybų, – sakė R.Crow. – Kai jis išsiskyrė, aš palaikiau Nicol, taigi, mes su juo nebesimatėme.“

48 metų N.Kidman darbotvarkė šiuo metu taip pat gana įtempta. Aktorė vaidina Jasono Batemano (Džeisono Beitmeno) dramoje „The Family Fang“, taip pat yra šios juostos prodiuserė. Be to, neseniai buvo paskelbta, kad australų aktorė vaidins Sofios Coppolos (Sofijos Kopolos) dramoje „The Beguiled“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių