Puota atšaukta: dainininkė Lady Gaga išsiskyrė su sužadėtiniu

  • Teksto dydis:

Popmuzikos deivė Lady Gaga (Leidi Gaga) ir aktorius Tayloras Kinney (Teiloras Kinis) atšaukė sužadėtuves – po penkerių drauge praleistų metų ir po metus trukusių sužadėtuvių.

Dainininkės pastarosiomis dienomis „Instagram“ paskelbtose nuotraukose iš Šventojo Luko kyšulio Meksikoje, kur ji savanoriauja fonde neturtingiems vaikams, ji yra be sužadėtuvių žiedo.

Nei dainininkė, nei jos atstovai nekomentavo, bet apie įžymybes rašančios svetainės „E! News“ ir TMZ antradienį citavo anoniminius šaltinius, sakiusius, kad pora, kuri susižadėjo pernai per Šv.Valentino dieną, šį mėnesį nutraukė santykius.

„E! News“ rašė, jog neaišku, kas inicijavo išsiskyrimą, bet abu jie sutarė laikyti tai asmeniniu dalyku.

„Ji buvo tikrai sugniuždyta“, – sakė informuotas šaltinis pridūręs, kad sužadėtiniai nutolo vienas nuo kito ir kad Lady Gagos kelionė į Šventojo Luko kyšulį buvo „merginos kelionė norint pabėgti ir viską užbaigti“.

Pora pastarosiomis savaitėmis drauge beveik nesirodė, 30 metų Lady Gaga be sužadėtuvių žiedo praėjusią savaitę buvo nufotografuota ir Malibu.

35 metų Tayloras paskutinį kartą Gagos nuotrauka savo „Instagram“ puslapyje pasidalijo prieš septynias savaites. Jos paskyroje jo pastarosiomis savaitėmis taip pat nesimatė.

„Born This Way“ atlikėja ir serialo „Chicago Fire“ aktorius susipažino 2011 metų liepą, filmuojant dainininkės klipą „Yoü and I“, kuriame ji, beje, vilki savo motinos vestuvinę suknelę. Nepaisant užuominų apie meilę, klipe pilna trikdančių vaizdų, tarp jų – imituojančių Gagos kankinimą.

Po kelių mėnesių jie pradėjo susitikinėti. 2012 metų gegužę pora buvo trumpam išsiskyrusi, bet po mėnesio susitaikė.

Lady Gaga, kurios tikrasis vardas yra Stefani Germanotta (Stefani Džermanota), 2015 metų vasarį per „Instagram“ džiūgaudama patvirtino, kad susižadėjo su T. Kinney ir paskelbė savo „Lorraine Schwartz“ sužadėtuvių žiedo su širdies formos deimantu nuotrauką. „Jis Valentino dieną padovanojo man savo širdį, ir aš pasakiau TAIP!“ – prirašė ji prie tos nuotraukos.

Serialo „American Horror Story: Hotel“ žvaigždė, kuri, kaip kalbama, turi sugrįžti šeštajam sezonui, apie savo sužadėtinį entuziastingai pasakojo ir 2013 metų lapkričio interviu laidai „The Ellen DeGeneres Show“.

„Galiausiai jis yra mano geriausias draugas, – sakė ji laidos vedėjai Ellen DeGeneres (Elen Dedženers). – O kai tavo meilužis yra tavo geriausias draugas... Noriu pasakyti, kad tai geriausias dalykas pasaulyje. Tai geriausia, ką galiu apie tai pasakyti.“

Žinoma, jausmai buvo abipusiai. Sausio mėnesį T. Kinney papasakojo apie tai, kaip jo sužadėtinė susipažino su jo mama Pamela Heisler.

„Ji buvo meilumo įsikūnijimas. Mylimoji. Mylėjau ją nuo pat tos akimirkos, kai sutikau“, – tada sakė jis „Entertainment Tonight“.

Jiedu vis dar yra vienas kito sekėjai „Twitter“, tad tikėtina, kad išsiskyrimas gali būti draugiškas.

Santuoka būtų buvusi pirmoji abiem.

Lady Gaga yra sakiusi, kad anksčiau jai būdavo sunku palaikyti santykius, nes partnerius dažnai baugindavo jos sėkmė arba jos atvirumas kalbant apie seksą, taip pat – apie jos biseksualumą.

Nuo 2005 iki 2010 metų Lady Gaga susitikinėjo su muzikantu iš Nebraskos Lücu Carlu (Liuku Karlu), kuris įkvėpė kelias ankstyvąsias jos dainas, tarp jų – „Boys Boys Boys“, „Judas“ ir, ironiška, „Yoü and I“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių