Profesorius prakalbo apie sensacija tapusį vaikų sutrikdytą interviu BBC

Prieš savaitę pasaulis lūžo iš juoko žiūrėdamas, kaip tiesioginį politikos eksperto Roberto E. Kelly interviu BBC laidai sutrikdo netikėtai į kambarį įžengę vaikai, kuriems tikrai nerūpėjo tėvo kalbos apie Pietų Korėjos prezidentės Park Guen-hye apkaltą.

Vaizdo klipas tapo tikra sensacija – feisbuke jis peržiūrėtas jau per 85 mln. kartų. Pusano nacionalinio universiteto politikos mokslų profesorius „Wall Street Journal“ papasakojo, kaip jautėsi, kai pokalbio su BBC žurnalistu metu įėjo šokanti, puikiausiai nusiteikusi keturmetė dukra. Paprastai duris jis užsirakina, bet juk būna dienų lyg tyčia.

„Kai tik atsidarė durys, ekrane išvydau dukros atvaizdą. Tą dieną ji buvo nusiteikusi pakylėtai, nes buvo grįžusi iš mokyklos šventinio renginio“, – pasakojo profesorius. Sutrikęs, vos suvaldantis šypseną jis stengėsi išlikti ramus ir kairiąja ranka nustumti dukra tolėliau žaislų link. Vyras manė, kad BBC galėtų kažkaip pridengti vaizdą ar sumažinti transliuojamą vaizdą. Bet vos tik dukra Marion prisėdo, į kambarį su vaikštyne įvažiavo 8 mėnesių sūnus Jamesas. „Tada jau supratau, kad baigta“, – juokėsi R. E. Kelly.

Ne mažiau dėmesio nei vaikai sulaukė į kambarį uraganu įskriejusi streso apimta moteris, kuri žiūrovus privertė kvatoti stengdamasi likti nepastebėta ir keturiomis ištempdama vaikus. Iškart po to imta spėlioti, kas ji – žmona, meilužė ar auklė, pasipylė rasistiniai komentarai, kad baltaodis universiteto profesorius vargiai vestų azijietę, kad baltojo namuose azijietė tegali būti darbuotoja, tad belieka tikėtis, kad toji „auklė“ po tiesioginio „pasiskraidymo“ išsaugos darbą. Interviu pora neslėpė, kad tai sutrikdė labiau nei pats incidentas.

„Tai mus privertė pasijusti nemaloniai“, – sakė profesorius. Jam antrino žmona Jung-a-Kim, iš Pietų Korėjos kilusi jogos mokytoja: „Mes nepriekaištaujam tiems žmonėms. Tikiuosi, kad jie tiesiog pasijuoks žiūrėdami tai ir nesinervins. Ir tai tiesa – aš nesu auklė“. Profesorius atsakė ir į komiškus svarstymus, kad jis pats vaikų nepatraukė todėl, kad sėdėjo su pižama. „Dėvėjau kelnes – kaip ir dabar“, – tarstelėjo R. E. Kelly. Jis pridūrė, kad po interviu telefone įjungė skrydžio režimą, kad kuo mažiau pasiektų garsas apie reakciją socialiniuose tinkluose.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių