Prisipažinimas: parsidavinėti vyrams privertė mama

  • Teksto dydis:

Šią savaitę LNK „Yra kaip yra“ laidose net tris dienas bus kalbama apie prostituciją.

Tikros beprecedentės istorijos sukrėtė ir dalyvius ir vedėjus ir studijos žiūrovus. Laidos herojė – mergina, slepianti savo veidą po kauke, besilaukianti vaikelio prostitutė. Jos draugas, pasivadinęs Herakliu, atėjo į laidą išreikšti savo pasipiktinimą, kad jo „globojamai“ merginai kai kurie klientai tesumoka kelis litus už trijų valandų darbą. Heraklis laidoje pasakojo apie prostitucijos sistemą, grasino savo nežinia nuo ko kūdikio besilaukiančios merginos klientams, kurie be galo įžūlūs. „Kaip galima už tokį darbą mokėti tik penkis litus? – piktinosi laidos svečias.

Mergina pasakojo, kad prievarta buvo įdarbinta Vokietijos viešnamyje. „Ten buvo daug merginų iš Lietuvos. Kiekviena turėjome savo atskirą kambarį. Mus saugojo apsauga. Atėjęs klientas paskambindavo į tą kambarį, pas kurią merginą norėdavo apsilankyti. Mano vardas buvo Pamela“, – savo istoriją pasakojo toli gražu ne Pamelos Anderson išvaizdos mergina. Neramu buvo dėl merginos sveikatos būklės. Laidos dalyvė buvo ant nervinio priepuolio ribos – drebėjo kaip lapas.

Tačiau kuomet pasirodė viena šios istorijos liudininkė, kuri, kaip tvirtino, puikiai žino šią šeimą ir jų gyvenimą, nes pati dirbo toje srityje, Heraklis su savo mergina iš studijos pasišalino. Kodėl išsigando? – apie tai sužinosite laidoje.

Liudininkė, laidoje kalbėjusi apie Heraklio ir jo besilaukiančios draugės gyvenimą papasakojo neįtikėtinų detalių. Mergina tikino, kad net besilaukdama vaikelio Heraklio draugė prašo jos surasti klientų ir teiraujasi, iki kelinto nėštumo mėnesio ji gali juos aptarnauti. Tiesa, kuomet buvo kalbėta apie darbą Vokietijos viešnamyje, liudininkė patikino, kad Heraklio mergina ten išvažiavo savo noru.

Dar viena laidos istorija – seserų nesutarimai, dėl to, kad viena seserų neva pardavė kitą į Angliją, kur pastaroji buvo prievarta įdarbinta prostitute.

Neramu buvo dėl vieno netikėtai dingusio laidos svečio. Šarūnas save pats vadina „pydaru“. „Tokį mane padarė mama. Ar tiesa, kad tikra motina, galėjo savo vaikui pasiūlyti parsidavinėti gatvėje iškrypėliams? – protu nesuvokiamos istorijos visą šią savaitę „Yra kaip yra“ laidose 17.15 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių