Princo Wiliamo žmona Kate pasirodė viešai pirmą kartą po paskelbimo apie jos nėštumą

  • Teksto dydis:

Princo Williamo (Viljamo) žmona Kate (Keit) pirmą kartą po paskelbimo apie jos nėštumą antradienį pasirodė viešai, sutikdama Singapūro prezidentą Tony Taną (Tonį Taną), atvykusį į Britaniją oficialaus vizito.

Rytais baisų pykinimą jaučianti Kate savo visuomeninių pareigų neina nuo rugsėjo 8 dienos, kai buvo paskelbta apie jos antrą nėštumą; kartą viešai ji buvo pasirodžiusi rugpjūčio 5 dieną Londono Taueryje per per ceremoniją Pirmojo pasaulinio karo aukoms.

Tačiau 32-ejų Kembridžo kunigaikštienė šį kartą atrodė žvali, puikios nuotaikos, kai kartu su princu Williamu, antruoju eilėje sosto įpėdiniu, viešbutyje „Royal Garden Hotel“ Londone oficialiai pasveikino T.Taną ir jo žmoną Mary (Merę), atvykusius į Britaniją.

T.Tano žmona pasakė kunigaikštienei Kate esanti laiminga, kad ši galėjo atlikti savo karališkąją pareigą, o Kate atsakė: „Taip pat ir aš. Nekantravau išeiti iš namų, tai tikrai“.

T.Tanas pasidalijo savo įspūdžiu apie Williamo ir Kate namus – Kensingtono rūmus, o kunigaikštis pajuokavo: „Jūs turbūt galėtumėt pažvelgti į mūsų miegamojo langą, nors tai keltų šiokį tokį nerimą – aš nežiūrėčiau per arti“.

Kunigaikštienė vilkėjo pilką paltą ir prie jo tinkančią skrybėlę, ir galima buvo pastebėti šiokį tokį iškilumą ties juosmeniu.

Kate jau 12 mėnesių nėščia. Gimdyti ji turėtų balandį, pirmadienį pranešė Kensingtono rūmai, dar pridūrę, kad ją tebekankina rytiniai pykinimai, bet jos būsena gerėjanti.

Williamas ir Kate kartu su Singapūro prezidento ir jo žmona nuvažiavo prie Raitosios gvardijos pastato, kur T.Taną su atitinkamomis ceremonijomis pasveikino karalienė Elizabeth II (Elzbieta II).

Prezidentui buvo išrikiuota meškos kailių kepurėmis ir raudonais mundurais išsipuošusi garbės sargyba.

Didžiosios Britanijos ir Singapūro vėliavomis pažymėtu maršrutu karietomis važiuota į Bakingamo rūmus, kur karalienė Elizabeth vaišino svečius vakariene.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu jo

Nu jo portretas
18 mėnesių nėštumas trunka, už tai taip pykina.

?

? portretas
Ir galima buvo pastebėti šiokį tokį iškilumą ties juosmeniu. Jau 12 mėnesių nėščia, gimdys tik balandį. Gerai parūkai po to gražiai parašai...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių