Princai Williamas ir Harry kino studijoje sukryžiavo šviesos kardus

  • Teksto dydis:

Didžiosios Britanijos princai Williamas (Viljamas) ir Harry (Haris) surengė šviesos kardų dvikovą antradienį, vaikščiodami po filmo „Žvaigždių karai“ (Star Wars) filmavimo aikštelę.

Broliai lankėsi šalia Londono esančioje „Pinewood“ studijoje, kurioje filmuojama „Žvaigždžių karų“ aštuntoji dalis. Lydimi aktorės Daisy Ridley (Deizi Ridli), kuri naujojoje frančizėje atlieka Rėj (Rey) vaidmenį, karališkosios šeimos atstovai apžiūrėjo kostiumų ir rekvizito skyrius.

Filmuotame reportaže iš kino studijos matyti, kaip Williamas laiko Daisy galvos muliažą ir stebi, kaip specialistų dėka šio neįvardijamo sutvėrimo veidas gali judėti.

Socialiniame tinkle „Twittter“ Kensingtono rūmų paskyroje paskelbtose nuotraukose įamžinta, kaip rekvizito skyriuje princai sukryžiuoja garsiuosius šviesos kardus, o Harry susidomi patobulintu kostiumu, kurį Kailo Renas vilkėjo filme „Žvaigždžių karai: galia nubunda“ (Star Wars: The Force Awakens).

Kostiumų skyriuje apžiūrėję Rėj* kostiumą broliai perėjo į kitą aikštelę, kuri pasirodė esanti lėktuvo angaras ir kurioje filmuojamos scenos iš **kosminio laivo/ lėktuvo. Nuotraukose matyti, kaip Čubaka, kurį vaidina aktorius Peteris Mayhew (Piteris Meihju) čiumpa į glėbį princą Harry, o Williamas pasilenkęs sveikinasi su droidu BB-8.

Nuotraukas lydi užrašas: „Prinacas Harry susirado naują draugą... kaip ir Kunigaikštis!“

„Williamas ir princas Harry keliauja į tolimą tolimą galaktiką... Kunigaikščio (Williamo) ir princo Harry apsilankymas @PinewoodStudios yra britų kūrybinio talento, kuriant @starwars filmus, pripažinimas“, – rašoma Kensingtono rūmų žinutėje.

Naujausios filmo dalies filmavimas prasidėjo šių metų vasario mėnesį. Kino teatrus ji turėtų pasiekti 2017 metų gruodį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių