Prieš kelionę į Karibus M. Starkus ir V. Radzevičius užsiaugino ūsus

Ketvirtadienį, jau vienuoliktą bendrą kelionę pradėję žurnalistai bei draugai Vytaras Radzevičius ir Martynas Starkus pasirinko naują įvaizdį – Lotynų amerikiečių stiliaus ūsus. 

Šį kartą Vytaro ir Martyno tikslas – Lotynų Amerika, Karibai. Prieš keliaudami į Australiją lietuviai užsiaugino žandenas, šį kartą – ūsus.

"Australijoje moterys iškart šaukdavo, o, geras, atrodot kaip australai! Dabar pabandėm įtaikyt į meksikietiškus ūsus. Žmonai vakar nepatiko. Laukiam Veronikos Castro draugių įvertinimo rytoj Meksike, – prieš kelionę oro uoste savo socialinėje paskyroje rašė V.Radzevičius. – O tuo tarpu Meksike Marcelo jau medžioja keturrates gražuoles."

Kuo skirsis ši jų kelionė? Pirmiausia – pavadinimu. Draugai projektą pavadino "Karibų ratai". "Panašu į "Karibų piratus", nors Karibų jūra nebus tas geografinis taškas, prie kurio jie bus nuolatos.

"Visa kita turbūt bus panašiai – mes planuojame, o išeina, kaip užsimano senas automobilis ir kelių dievai. Regionas įdomus, tikiuosi nuotykių, pažinimo džiaugsmo ir gerų emocijų", – mums teigė V.Radzevičius.

Kelionėje Vytaras visada gamina vieną ypatingą lietuvišką patiekalą: šaltibarščius, didžkukulius, bulvinius ir žemaitiškus blynus, raugė agurkus ir netgi kepė vėdarus. Kas bus šį kartą?

"Svarstome. Mūsų "Facebook" profilyje daug siūlymų iškepti bulvių ploštainį arba išvirti balandėlius. Dar neapsisprendžiau. Bent jau galvoju, kad nereikės vežtis kiaulės žarnų kontrabandiniu būdu kaip į Japoniją", – šypsojosi V.Radzevičius.

Per dešimt bendrų kelionių draugai be skrydžių, savais ratais, apvažiavo bene pusantro karto aplink Žemę. Iš viso kelyje jie praleido dešimt mėnesių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marius

Marius portretas
malaciai dar viena kelione
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių