Prie realybės šou „2 Barai“ dalyvių prisijungs Radži?

  • Teksto dydis:

TV3 vasaros realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ prodiuseriai užminė mįslę. Ar gali būti, kad prie projekto prisijungs nauja, ryški, žinoma asmenybė? Sekmadienio vakarą dalyviai sulaukė ne vienos šokiruojančios naujienos.

Dar nespėjus apsiprasti su mintimi, kad pasikeitus žaidimo taisyklėms, nuo šiol kiekvienas turės kovoti už save, į jų gyvenamąsias patalpas netikėtai įžengė tikra scenos žvaigždė – dainininkas Radži.

Pirmosioms realybės šou laidoms dar nepasiekus televizijos eterio, projekto prodiuseriai džiaugėsi, kad jų kuriamas šou neliko nepastebėtas. Norinčių dalyvauti projekte atsirado daugiau nei tūkstantis, o tarp jų buvo ir ne viena įžymybė.

Antradienio vakarą per TV3 – išskirtinė „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“ laida, kurioje pasirodys charizmatiškasis romų kilmės dainininkas Radži. Netikėtas jo pasirodymas dalyviams sukels dvejopus jausmus. Vieni jį maloniai sutiks ir spaus ranką, kiti iš karto pajaus galimą konkurenciją.

„Čia tikras taboras, kaip čigonai gyvenate“, – vos įžengęs į realybės šou dalyvių gyvenamąsias patalpas juoksis Radži, visus projekto dalyvius priblokšdamas netikėta naujiena: „Žinokit, iš tikrųjų, aš ne šiaip sau atėjau. Aš prisijungsiu prie jūsų komandos.“

Ar sekmadienį iškritusią Vilmą pakeis populiarusis Radži? Kaip dalyviai pasitiko tikrą žvaigždę ir kas jų laukia? Visi atsakymai – 21.00 val. „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ dienoraščio laidoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

norėtusi..

norėtusi.. portretas
kad būtų tiesa

kam?

kam? portretas
erzint gerbėjus,kurie tiki ir laukia Radži, nusiteikę praleist gerai laiką

ir kas gali

ir kas gali portretas
ta nesamone ziuret...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių