Prie „Įsikūnijimo“ jungiasi K. Winslet

  • Teksto dydis:

Pirmoji „Įsikūnijimo“ (angl. „Avatar“) dalis pasirodė dar 2009 m.. Filmo gerbėjai jau laimingai ploja – praėjusią savaitę režisierius Jamesas Cameronas pradėjo didžiulį filmavimo maratoną, kurio metu žada nufilmuoti išsyk keturias dalis, o pirmoji jų į didžiuosius kino ekranus atkeliaus jau 2020-ųjų pabaigoje. Po truputį pildosi ir aktorių kolektyvas, o šiuo metu skelbiama, kad filme vaidins ir Kate Winslet.

Režisierius Jamesas Cameronas ir garsioji K. Winslet kartu jau darbavosi vienoje žymiausių visų laikų juostų „Titanikas“ (angl. „Titanic“), o tai džiugiai mini ir pats režisierius: „Jau dvidešimt metų kartu su Kate ieškojome bendrų projektų, todėl nekantriai laukiu, kol jį į gyvenimą prikels Ronal personažą“.

Į antrąją „Įsikūnijimo“ dalį sugrįš ir dauguma pirmojo filmo žvaigždžių: Samas Worthingtonas, Zoe Saldana, Sigourney Weaver ir Stephenas Langlas bei prisijungs po truputį rinką užkariaujanti legendinio Charlie Chaplino anūkė Oona Chaplin.

Pirmasis filmo tęsinys preliminariai kino ekranus turėtų pasiekti 2020 m. gruodžio 18 d., antrasis – metais vėliau, o dvi paskutinės dalys pasirodys 2024 m. ir 2025 m. gruodį.

www.buvaukine.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių