Prastas „Mumijos“ debiutas tamsiosios visatos planų nepakeis

  • Teksto dydis:

Praėjusį savaitgalį visame pasaulyje debiutavo pirmasis tamsiosios „Universal“ visatos filmas „Mumija“ (angl. „The Mummy). Kiek netikėtai filmas netapo galingu startu, todėl staiga žvilgsniai atsisuko į studiją ir jos planus toliau plėtoti naująją tamsiąją visatą su visais „Universal“ monstrais. Tačiau studijos atstovai pranešė, jog planai nėra keičiami.

Nors „Mumija“ pasirodė su gana stipriais aktoriais, kurių gretose yra Tomas Cruise‘as ir Russellas Crowe, filmo debiutas tikrai neatpirko „Universal“ lūkesčių. JAV filmas uždirbo vos 32 milijonus dolerių ir nusileido antrą savaitę karaliaujančiai „Nuostabiajai moteriai“ (angl. „Wonder Woman“). Tiesa, situaciją kiek gelbsti pasaulinės kino rinkos, kuriose filmas uždirbo per 140 milijonų. Taigi, 125 milijonų biudžetą turintis filmas kaip ir turėtų nebūti visiškai nuostolingas projektas, nors filmų visatos startui tai nėra labai didelė paguoda.

Tokie skaičiai daugumos užsienio portalų buvo įvardinti kaip didelė galimybė nutraukti vos prasidėjusią tamsiąją „Universal“ visatą. Tačiau, kaip praneša „MovieWeb“, studija neplanuoja nutraukti savo ilgamečio projekto. Akivaizdu, kad neigiamos apžvalgos ir menki skaičiai JAV suduos nemenką smūgį visatai, tačiau planai vis dar nejuda ir neturėtų kisti. Tai parodo ir vis dar nekintančios numatytų projektų datos.

Be viso to, „Universal“ jau yra numačiusi 2019 metais išleisi „Frankenšteino nuotaką“ (angl. „Bride of Frankenstein“), kurį režisuos Billas Condonas. Taip pat, be T. Cruise‘o ir Russello Crowe, kitiems projektams jau yra nusamdyti Johnny Deppas, suvaidinsiantis Nematomą žmogų ir Javierą Bardemą, įkūnysiantį Frankenšteino monstrą. Režisierius Alexas Kurtzmanas taip pat į visatą nori įtraukti dar dvi mega žvaigždes – Charlize Theron ir Jennifer Lawrence.

www.buvaukine.lt


Šiame straipsnyje: mumijafilmasbuvaukine.lt

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių