P. Vanagas atskleidė „Šokių ant ledo“ favoritus

„Ankstų rytą pusryčiavome 100 kilometrų iki Japonijos ir ten turėjome pasirodymą.

Po to 9 valandas skridom iki Maskvos, Maskvoje pervažiavom į kitą oro uostą, iš ten skridome į Lietuvą. Kai jau atsidūrėme Vilniuje, iki tiesioginio LNK eterio buvo likę 40 min. Trumpai tariant, pusryčiavome beveik Japonijoje, pietavome danguje, o vakarienę valgėm Lietuvoje“, - šypsosi garsiausias visų laikų ledo šokėjas Povilas Vanagas, sekmadienio vakarą kartu su žmona Margarita Drobiazko teisėjavęs LNK televizijos projekte „Šokiai ant ledo“

Po pertraukos į ekranus grįžusiame šou buvo kino filmų vakaras. Žiūrovus džiugino gerai visiems žinomų filmų epizodais, kuriuos perteikė projekto dalyviai. Komisijos kėdėse nerimo A. Baukutė ir R. Mikelkevičiūtė, kurios nepagailėjo kandžių replikų ne tik dalyviams, bet ir viena kitai. Na, o profesionalius vertinimus teikė garsiausia Lietuvos dailiojo čiuožimo pora Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko.

Maksimaliais 6 balais Vanagas buvo apdovanojo Tomo Katukevičiaus ir Vaidos Genytės ir bei Aido Reklio ir Katerinos Voropaj poras, bet komplimentų negailėjo ir Vytautui Mackoniui.

„Su Margarita pasitarėme, jog yra 4-5 poros, kurios keliaus iki finalo ir kausis tarpusavyje ir kitos 4-5 poros, kurios yra šiek tiek silpnesnės ir pamažu kris. Tačiau negali žinoti, kartais būna, jog įdėtos pastangos padaro savo ir tas, iš kurio mažiausiai tikimasi, prasiveržia į priekį.

Dalyviams norėčiau palinkėti, kad būtų kuo artistiškesni. Kas projekte pridėjo emocijų - pakėlė savo įvertinimo balus. Reikia atsipalaiduoti ir galvoti apie tai, ką nori parodyti ir išreikšti šokiu“, - jau po eterio kalbėjo P. Vanagas.

Po visą dieną trukusios kelionės Povilas ir Margarita nepasidavė nuovargiui ir LNK žiūrovams dovanojo vieną savo įsimintiniausių šokių. „Jėgų viskam užteko, kelionė lėktuvu manęs nevargina. Be to, stebėti poras ir jų pastangas labai įdomu. Man patinka matyti dalyvių progresą“.

Jau šiandien Margarita ir Povilas išvyksta iš Lietuvos, pažadėję dar sugrįžti į LNK „Šokius ant ledo“. „Laukia pasirodymas Minske, paskui Rusijoje. Spėjau aplankyti vieną močiutę Vilniuje, kitą močiutę ir savo mamą Kaune. Vilniumi mažai pasidžiaugiau. Bet smagu buvo sugrįžti bent trumpam“, - sakė Povilas Vanagas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

willyte

willyte portretas
didesnes nesamones parasyti negalejai? Ar gyvenimas vertas,jei uzaugini vaikus?ir dar kokie tie vaikai uzauga???

renesme kulen

renesme kulen portretas
smagu,kad jie tokie energingi ir jaunatviski.... tik gaila,kad vaikuciu neturi , tik augintiniu gyvuneliu ....vadinasi gyvenimas nieko vertas .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių