Popmuzikos žvaigždė R. Ora išsiskyrė su mylimuoju

  • Teksto dydis:

Popmuzikos žvaigždė Rita Ora, kaip pranešama, išsiskyrė su draugu amerikiečiu, Ricky Hilfigeriu (Rikiu Hilfgeriu), su kuriuo susitikinėjo pusę metų.

Kosove gimusi 24 metų dainininkė, kaip kalbama, nebedraugauja su dizainerio Tommy Hilfigerio (Tomio Hilfigerio) sūnumi, kuris yra jos bendraamžis ir kaip reperis taip pat yra žinomas Ricky Hilo (Rikio Hilo) vardu. Jiedu vienas nuo kito nutolo dėl jos karštligiškos darbotvarkės.

R.Ora šiuo metu filmuojasi šou „The Voice U.K.“, kuriame bus teisėja, be to, turi darbų mados, kino ir muzikos srityse.

Šaltinis britų laikraščiui „Daily Mirror“ sakė: „Rita tokia užsiėmusi, kad šiuo metu yra tiesiog visiškai užimta. Ji įrašinėja BBC1 „The Voice“, ji turi pasirodančių makiažo, drabužių ir kvepalų (reklamos) kampanijų. Jau neminint pasirodymo Holivudo filme, koncertavimo Obamoms šią savaitę ir antro albumo įrašinėjimo“.

„Realiai, ji neturi laiko pastoviems santykiams. Tai nėra pikta – jie tiesiog tarsi nutolo vienas nuo kito. Praėjusį mėnesį, per jos gimtadienį, jie puikiai praleido laiką Marakeše, bet po to ji be perstojo dirbo Valstijose. Kad ir kaip jai patiko Ricky, šiuo metu jos prioritetas yra karjera, o jis dirba dėl savo albumo“, – pasakojo šaltinis.

„Tačiau jie turi daug bendrų draugų, tad neišvengiamai nepraras ryšio. Tačiau šiu metu tiesiog nepraktiška būti drauge“, - pridūrė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių