Policijos ataskaita atskleidžia „tamsiąją“ M. Jacksono pusę

  • Teksto dydis:

Naujai paskelbta policijos ataskaita, susijusi su 2003 metų krata Michaelo Jacksono (Maiklo Džeksono) rančoje „Neverland“, rodo, kad velionė popmuzikos žvaigždė buvo linkusi į pornografiją ir jautė potraukį vaikams.

2005 metais M.Jacksonas po 14 savaičių trukusio teismo posėdžio buvo išteisintas dėl vaiko seksualinio išnaudojimo, o ataskaita, kurią antradienį paskelbė apie įžymybes ir paskalas rašanti svetainė „Radar Online“, yra susijusi su toje byloje pateiktais įrodymais.

Ataskaitoje yra detalių apie įvairias knygas, žurnalus ir dokumentus, 2003 metų lapkritį konfiskuotus tuose nuošaliuose M.Jacksono namuose Kalifornijoje.

Joje policija nurodo, kad nors tie dokumentai nėra laikomi nelegaliais, „tokio tipo medžiaga gali būti naudojama kaip „rengimo“ proceso dalis, kuria žmonės (siekiantys seksualiai išnaudoti vaiką) gali sumažinti nusižiūrėtų aukų inhibicijas ir palengvinti ... aukų seksualinį išnaudojimą“.

Santa Barbaros apygardos šerifo departamentas sakė, kad viešai neskelbė tų dokumentų, kurie buvo pateikti kaltintojams ir gynėjams per minimą teismo procesą 2005 metais.

Tarp konfiskuotos medžiagos yra nuogų jaunų suaugusiųjų nuotraukos, atvaizdai, kuriuose – vaikų veidai ant suaugusiųjų kūnų, gyvūnų ir vaikų kankinimai, pranešė „Radar Online“, remdamasis vienu tos bylos tyrėju.

„Dokumentai, kuriuos surinko Santa Barbaros apygardos šerifo departamentas, piešia tamsų ir bauginantį Jacksono paveikslą, – sakė tas tyrėjas, kurio vardas nenurodomas. – Dokumentai parodė Jacksoną kaip manipuliuojantį, dėl narkotikų ir sekso pamišusį grobuonį, kuris naudojo kraują, krešulius, seksualiai atvirus gyvūnų aukojimo vaizdus ir iškreiptus suaugusiųjų sekso aktus, kad palenktų vaikus savo valiai.“

Po proceso, kurio metu prisiekusieji išgirdo sukrečiančius liudijimus apie jo gyvenimą ir santykius su mažais berniukais, popmuzikos karalius buvo išteisintas.

Kaltinimai jam buvo pateikti viešai prabilus 13-mečiui Gavinui Arvizo (Gevinui Arvizui), su kuriuo M.Jacksonas buvo susidraugavęs.

M.Jacksono turto fondas užsipuolė „Radar Online“ straipsnį ir sakė, kad jo paskelbimo laikas yra aiškiai priderintas prie septintųjų jo mirties metinių, kurios bus minimos birželio 25-ąją.

„Tie, kurie ir toliau begėdiškai eksploatuoja Michaelą pigiu interneto „jauku spustelėjimams“, ignoruoja tai, kad jį prisiekusieji 2005 metais išteisino dėl visų 14 nepadorių kaltinimų, kurie buvo jam pateikti per nesėkmingą raganų medžioklę“, – sakoma pareiškime.

„Michaelas ir miręs lieka toks pats nekaltas dėl šio šmeižto, koks buvo gyvas, nors jo čia nebėra ir jis nebegali apsiginti. Gana yra gana“, – sakoma jame.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių