A. Pogrebnojaus kaltinimų sulaukusi M. Račiūnaitė: tai – visiškas šantažas

Sekmadienio vakarą viešai apkaltinęs žmoną neištikimybe ir narkotikų vartojimu dizaineris Aleksandras Pogrebnojus sulaukė ne mažiau aštrių internautų komentarų.

Nerišlūs dizainerio tekstai su gramatinėmis klaidomis daliai jo sekėjų pasirodė nevilties, širdies skausmo ir apskritai afekto būsenos ištikto vyro pagalbos šauksmas, kiti piktinosi viešai dergiama sūnaus motina, treti suabejojo paties A. Pogrebnojaus blaivumu.

Kad tyla – geresnė byla nei desperatiškas taškymasis kaltinimais, dizaineriui įrodyti bandė ir garsių žmonių būrys. „Negalima žeminti moters, su kuria kūrei šeimą ir turi vaiką, tikras vyras taip nesielgtų, praradus šeimą galima išsaugoti savo garbę ir orumą, ne pirmos vedybos byra – gal problemų jau reikia ieškoti savyje, susiimk ir stenkis dėl sūnaus“, – tokius ir kitokius patarimus neabejingi žmonės žėrė 48-erių A. Pogrebnojui.

Tyla atsiribojusi dvidešimčia metų jaunesnė žmona, modelis Monika Račiūnaitė, taip pat sulaukė moteriško solidarumo, palaikymo ištrūkus iš priespaudos ir užuojautos dėl patiriamo šantažo.

Visgi A. Pogrebnojus pareiškė nežadantis nurimti tol, kol žmona nesutiks pasidaryti tyrimų priklausomybių ligų centre ir įrodyti jo skelbiamą tiesą. Į tokį kraštutinumą jį, esą, stumia rūpestis bendru sūnumi. Prašymą kartu pasitikrinti dėl kvaišalų vartojimo A. Pogrebnojus keletą kartų adresavo M. Račiūnaitė. Ignoravusi jo žinutes manekenė iš savo paskyros galiausiai atsakė lakoniška fraze: „Tai kur gi tavo pasitikrinimai? Bijai?“

Galiausiai ji žmonės.lt patvirtino apie šeimą ištikusią krizę ir pridūrė, kad su A. Pogrebnojumi oficialiai nėra susituokusi – santuokos bažnyčioje taip ir neįteisino civiliškai. „Tai visiškas šantažas. Labai daug melo, labai daug netiesos. Aš tikrai kreipsiuos į narkologinį. Eisiu, darysiuos tuos tyrimus, kad įrodyčiau, jog nevartoju jokių narkotikų. Mano sąžinė visiškai švari dėl to. Tai visiškas šmeižtas, pažeminimas. Mane nustebino“, – portalui sakė M. Račiūnaitė. Ir nukirto, kad vilties išgelbėti jųdviejų santykius nebėra.

A. Pogrebnojaus ir M. Račiūnaitės šeima subyrėjo artėjant ketvirtosioms vestuvių metinėms. Pora susituokė Babriškių bažnyčioje netoli Varėnos 2012-ųjų gegužės 26-ąją, o tų pačių metų rugpjūčio 31 d. susilaukė sūnaus Mykolo. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių