Po skyrybų su J. Deppu gautus milijonus A. Heard skirs labdarai

  • Teksto dydis:

Amber Heard (Amber Herd) nepasiliks jokių pinigų, gaunamų pagal skyrybų susitarimą su Johnny Deppu (Džoniu Depu), rašo garsenybių ir pramogų pasaulio naujienų svetainė etonline.com.

Aktorė šią savaitę pagaliau užbaigė tris mėnesius trukusią bjaurią teisinę kovą su „Karibų piratų“ žvaigžde. Pagal oficialų santuokos nutraukimo susitarimą ji iš buvusio sutuoktinio gaus maždaug 7 mln. dolerių (6,2 mln. eurų).

30-metė aktorė ketvirtadienį pareiškimu patvirtino, kad jai skirti „7 mln. dolerių yra aukojami“ labdarai.

„Kaip apibūdinta skyrybų susitarime, pinigai man asmeniškai nevaidino jokio vaidmens, – nurodė A. Heard. – Išskyrus tai, kad galėčiau paaukoti juos labdarai. Tai padarydama tikiuosi, padėti tiems, kas turi mažiau galimybių apsiginti.“

A. Heard taip pat nurodė dvi organizacijas, kurios gaus minimus pinigus.

„Auka bus padalyta po lygiai ACLU („American Civil Liberties Union“), ypač akcentuojančiai kovą su smurtu prieš moteris, ir Los Andželo vaikų ligoninei, kur pastaruosius 10 metų dirbau savanore drauge su tokiomis organizacijomis kaip „Art of Elysium“. Bėgant metams savo akimis mačiau, kaip didesnis finansavimas, skirtas geresnei įrangai ir geresniems vaistams gali lemti vaiko gyvybės ir mirties klausimus“, – pridūrė ji.

„Žinau, kad šios organizacijos gerai panaudos šias lėšas, ir laukiu galimybės toliau remti jas ateityje. Tikiuosi, kad ši patirtis duos pozityvių permainų žmonių, kuriems to reikia labiausiai, gyvenime“, – pridūrė aktorė.

Organizacija „American Civil Liberties Union“ padėkojo A. Heard už „paramą svarbiam ir būtinam smurto artimoje aplinkoje aukų gynimui“.

Los Andželo vaikų ligoninės vadovas Paulas S. Viviano (Polas S.Vivianas) savo pareiškime taip pat gyrė A. Heard.

„Norėčiau padėkoti Amber Heard už šią didžiulę dovaną, – sakė P. S. Viviano. – Jos dosnumas parems gyvybes gelbstintį gydymą ir vaistus, kuriuos Los Andželo vaikų ligoninė kiekvienais metais suteikia ypač sunkiai sergantiems vaikams.“

A. Heard ir J. Deppas susitarimą pasiekė antradienį, po to, kai A. Heard atsiėmė savo prašymą teismui dėl smurtavimo uždrausti 53 metų aktoriui prie jos artintis.

„Mūsų santykiai buvo labai aistringi ir kartais permainingi, bet visuomet siejami meilės“, – sakoma J. Deppo ir A. Heard pareiškime.

„Nė viena šalis nekėlė neteisingų kaltinimų dėl finansinės naudos. Niekada nebuvo jokio ketinimo padaryti fizinę ar emocinę žalą. Amber linki Johnny sėkmės ateityje“, – sakoma pareiškime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių