Po pusmečio emigracijos R. Kirilkinas grįžta į televiziją

  • Teksto dydis:

Publikos numylėtinis, dainininkas Ruslanas Kirilkinas po pusės metų pertraukos grįžta į televiziją.

Jis ilgam buvo dingęs iš Lietuvos – gyveno ir dirbo Ispanijoje, Gran Kanarijos saloje. „Aš grįžau, nes pasiilgau Lietuvos, artimųjų, turiu daugybę kūrybinių planų ir idėjų. Per daug ilgai snaudžiau, dabar pats laikas išmokti vertinti kiekvieną dieną ir nepamiršti padėkoti už tai“, – prisipažįsta dainininkas.

Šeštadienio vakarą R. Kirilkinas pasirodys ir LRT TELEVIZIJOS projekte „Du balsai – viena širdis“. Į sceną jis žengs už rankos stipriai laikydamas savo pusseserę Juliją. „Šis projektas mums su Julija yra tikra dovana. Aš labai seniai norėjau išpildyti jos svajonę – dainuoti kartu didelėje scenoje prieš daugybę žiūrovų. Ir dabar atėjo tas laikas. Julija šiuo metu išgyvena sudėtingą etapą savo gyvenime, jai labai reikia artimo peties, kad atsitiestų ir patikėtų savimi. Aš čia esu dėl jos“, – atviravo Ruslanas.

Per daug ilgai snaudžiau, dabar pats laikas išmokti vertinti kiekvieną dieną ir nepamiršti padėkoti už tai.

Julija ir Ruslanas yra pusbrolis ir pusseserė, bet nuo pat vaikystės vienas kitą vadina broliu ir seserimi. Julija šiuo metu gyvena Latvijos sostinėje Rygoje, augina 10 metų sūnų ir dirba grožio srityje. Ji niekada nėra dainavusi scenoje. Moteris prisipažįsta, kad visuomet sekė Ruslano muzikinę karjerą, jį palaikė, žavėjosi pusbrolio talentu ir slapčia svajojo uždainuoti kartu. „Dalyvavimas projekte – tai ne tik vaikystės svajonės išsipildymas, tai yra galimybė mums, gyvenantiems toli vienas nuo kito, praleisti daugiau laiko kartu, geriau pažinti vienas kitą“, – sako Julija.

Daugybės muzikinių projektų dalyvis ir nugalėtojas R. Kirilkinas pripažįsta, kad dainuoti scenoje su labai artimu žmogumi yra ypatingas jausmas. „Tai lyg grįžimas į vaikystę. Kai dainuoju su Julija, viską aplinkui pamirštu. Pamirštu, kad čia konkursas, kad yra komisija, žiūrovai. Scenoje lieka tik dvi giminingos ir labai artimos sielos, kurios plaka vienu ritmu. Ir tai – svarbiausia“, – kalba Ruslanas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jūsų vardas

Jūsų vardas portretas
Mes uz tave, Julija ir tavo seses nuostabus balsai nuostabus zmones esat.Nekreipkit demesio i paistaliones cia viskas is pavydo, nes tokiu atlikeju kaip jus reta

Mija

Mija portretas
Ruslanai negaliu ziureti i komisijos du balsai viena sirdis vertininimus juk akivaizdus tavo atlikimas ir balsas .tos saldziosios liaupses tiek katazinos tiek storules ir manto pykina. tu visvien stipriausias. tempia Simonasu giminaiciu..Zinai Ruslanai pasielk jiems netiketai kaip uzleisk taip trokstama pirma vieta simonai juk visvien ja sugrazins nesvarbu kad atsisveikino ir geliu dave. matau kaip tau sunku kesti ta liaupsinima.

pepe

pepe portretas
tu ruslanai nusotabus kaip visada,balsas tobulas,labai grazus jusu duetas,tik jus verti pergales.sekmes jums
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių