Po pusmečio draugystės mylimąją vedė Vilniaus „Žalgirio“ vartininkas

  • Teksto dydis:

Trečiadienio popietę sostinės Santuokų rūmuose oficialiai savo santykius įteisino Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubo vartininkas Saulius Klevinskas ir jo išrinktoji Simona Stunžėnaitė. Po santuokos jaunoji pasirinko vyro pavarde ir tapo Simona Klevinske.

32-ejų Saulius ir 33-ejų jo mylimoji Simona iki vestuvių draugavo beveik septynis mėnesius.

Pora susipažino draugų rate, kai po treniruotės Saulius kavinėje gurkšnojo kavą. Vieną daugkartinių Lietuvos futbolo čempionato laimėtojų komandos vartininko draugą pažinojo Simona. O su juo pasisveikinant susikirto jos ir Sauliaus žvilgsniai.

Jųdviejų jausmai žaibiškai įsiliepsnojo ir jau netrukus Barselonoje S. Klevinskas savo mylimajai įteikė sužadėtuvių žiedą.

Beje, į Santuokų rūmus jie žengė dviese, be didelės svitos, nusprendę, kad tai – tik jų šventė: vakarėlį pora surengė dar penktadienį savo artimiausių draugų būryje.

Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės kandidatų sąraše esančio S. Klevinsko jau spalio 8-ąją laukia susidūrimas su Škotijos futbolininkais, įvyksiantis Glazgo „Hampden Park“ stadione.

Iš Marijampolės kilęs Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkas anksčiau rungtyniavo Jerevano „Mika“ (Armėnija) ir Maskvos „Torpedo“ (Rusija) klubuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių