Po dramatiško „Žvaigždžių duetų“ pusfinalio – netikėti rezultatai

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą LNK eteryje nugriaudėjo lemtingas „Žvaigždžių duetų“ pusfinalis, kuriame paaiškėjo keturi duetai, už dviejų savaičių susikausiantys legendinio projekto superfinale.

Laida sulaukė daugiau kaip 14 tūkst. žiūrovų skambučių, tačiau galutiniai rezultatai nustebino ne vieną.

Iš šešių duetų sekmadienį su projektu turėjo atsisveikinti net du. Paskutinę vietą dar kartą užėmė jau ilgai rezultatų lentelės dugne karaliavę Natalija Bunkė ir Martynas Vaidotas. Visgi priešpaskutinėje vietoje liko ir su projektu atsisveikino duetas, kurį mylėjo tiek žiūrovai, tiek ir komisija – Gabrielė Martirosianaitė ir Jurijus Veklenko. Paskutinę akimirką juos aplenkė Indrė Stonkuvienė ir Donatas Čižauskas, kuriuos komisija net yra pavadinusi blogiausiai dainuojančia projekto pora.

Pusfinalyje iškritus N. Bunkei bei M. Vaidotui, G. Martirosianaitei bei J. Veklenko, superfinale susitiks keturi duetai – Liepa Norkevičienė ir Simonas Storpirštis, Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Ištvanas Kvik, Irena Starošaitė ir Linas Lapėnas bei I. Stonkuvienė ir D. Čižauskas.

Daugiausiai palaikymo

Lemtingo pusfinalio metu I. Stonkuvienė ir D. Čižauskas sulaukė daugiausiai žiūrovų palaikymo – net 3 tūkst. 170 skambučių. Tai ir padėjo jiems pakilti iš priešpaskutinės rezultatų lentelės vietos ir užsitikrinti vietą superfinale. Keturių duetų finalistų tarpe jie liko ketvirti.

Trečiu numeriu į finalą pateko R. E. Mazurevičiūtė bei Ištvanas Kvik. Nuostabą sukėlė ir tai, kad pusfinalyje priešpaskutinę vietą žiūrovai skyrė iki šiol projekte visiškai lyderiavusiam duetui – L. Norkevičienei ir aktoriui S. Storpirščiui. Puikūs ankstesniųjų laidų rezultatai galutinėje lentelėje jiems užtikrino antrąją vietą. Pirmuoju numeriu į finalą pateko I. Starošaitė ir L. Lapėnas.

Pasiruošti „Žvaigždžių duetų“ visi keturi duetai turės dvi savaitės – tiesioginę finalo transliaciją LNK žiūrovai galės stebėti sausio 29 d. Jos metu paaiškės, kuris duetas iškovos Auksinio dueto titulą ir 10 tūkst. eurų prizą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Emilija

Emilija portretas
Būti komisijoje tinka tik Rūta. Dar šiek tiek Stano. Starošaitės su kompanija numeris nei viens, nei du - prastas.Gaila, kad Vetlenko iškrito. Bunkės trio buvo puikus. Bet Bunkė ant galo pasakė - kaip turtuolė ir...Čia mano akyse ir krito. Dėl to Dovilei F. nėra ko džiaugtis, nes ji gavo daug blogų komentarų. Stonkuvienė į finalą buvo pastūmėta Ir taip toliau...

O ko

O ko portretas
Ko jus tiek pergyvenat, ar buvo verti 10ir čigono komanda kai visi kas sau dainavo pro śalį saukė ,o man vakar Indre ir Donatas pasirode lb gerai taip ir Bunke su Martynu ,o kitiem neaisku uz ka 10 .Nu Stano tai irgi superinis su Zvonku daininkas jau tokie bebalsiai tik kad dabar televizija uzkariave prodiuseriai.

neteisybe

neteisybe portretas
kaip ir visur...ziuri labai susireiksminusi,atsibosta klausytis ju debatu,atrodo,kad konkursas vyksta tarp ju....ryskiai matosi kas pries ka nusiteike,ypac "nuostabaus balso" Dovile...o puikiai dainuojantys Natalija ir Vaidotas buvo pasmerkti. Balsavau uz juos,bet zinutes prieme tik po keliu minuciu,tai isivaizduoju kiek balsu jie neteko...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių