Po atkaklios kovos paaiškėjo „Žvaigždžių duetų“ nugalėtojai

  • Teksto dydis:

Sekmadienį LNK eteryje nugriaudėjo grandiozinis muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ superfinalas.

Atkaklią kovą sudarė du raundai: laidą pradėjo keturios poros, tačiau, transliacijos metu sustabdžius balsavimą, projektą turėjo palikti mažiausiai žiūrovų balsų sulaukusi pora. Paaiškėjo, kad ketvirtoje vietoje atsidūrė Indrė Stonkuvienė ir Donatas Čižauskas, tad duetui teko atsisveikinti su tolesne kova.

Toliau superfinalą tęsė trys duetai – Irena Starošaitė ir Linas Lapėnas, Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Ištvanas Kvik bei Liepa Norkevičienė ir Simonas Storpirštis.

Po atkaklios kovos paaiškėjo, kad daugiausiai žiūrovų palaikymo sulaukė ir devintojo sezono nugalėtojais tapo L. Norkevičienė ir S. Storpirštis. Antroje vietoje liko R. E. Mazurevičiūtė, o trečiąją vietą užėmė I. Starošaitė ir L.Lapėnas. Poros pasidalino 10 tūkst. eurų prizinį fondą.

Nors „Žvaigždžių duetų“ devintasis sezonas ir pasibaigė, tačiau žiūrovų pamiltas vedėjų duetas – Inga Jankauskaitė ir Mantas Stonkus – toliau tęs darbą naujame LNK superšou „Mes – vieno kraujo“. Naujasis projektas LNK eteryje startuos jau vasario 12 d. ir kvies žiūrovus prie televizijos ekranų kiekvieną sekmadienį 19:30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jūsų fanai

Jūsų fanai portretas
Jūs tokie puikūs, kad atrodo , kad tai ką jūs darot -fantastika! Ir dar tokie gražūs abu, o ypač Simonas. tik kas dedasi_ nėra Jūsų finalinių pasirodymų yootobe..kažkas labai pavydi ?? taip būtų smagu Jus matyti koncertų salėse . Irūna su Jampolskiu buvo įdomūs, bet tai ką darėte Jūs šimtus kartų įdomiau. O Jūsų grožis scenoje - neprilygstamas. Simonai, Liepa būkit geri per spaudą praneškit kas darosi, kodėl neįmanoma Jūsų rasti net yootube.

Sirgom už jus

Sirgom už jus portretas
Esat puikūs ! Nepakartojami ! Lauksim Jūsų koncertų ir kompaktų ! Sekmės Simonui ir Liepai ! Ačiū ir vedėjai Ingai Jankauskaitei, kuri vis taise to visiško mulkio stonkaus nusipezėjimus. Šiaip projektas buvo nekoks vien dėl negabios prisiplakėlės stonkuvienės, kuriai balsai aiśkiai buvo nupirkti... dėl şitos bobos iškrito gražus duetas Valerijus ir Gabrielė, Povilas, na ir kiti. Tie stonkai apgailetini.

Meilė

Meilė portretas
Simonas ir Liepa yra genealūs ! Jei ne jie būtume net to projekto nežiūrėję. Sekmės Jums - šviesuliams mūsų liūdname gyvenime.Ačiū ir vedėjai Igai , tai ji savo inteligencija nuolat gelbėjo situaciją, kai tas negabus bukas stonkus nusimaivydavo... jau nekalbant apie apgailėtiną jo bobą, kuriai ,,balsus '' užpirkdavo. LNK būdinga šalia gabių žonių sukišti tokias nemkytas kaip stonkai, nainė, žvaguliai... na, taip ie sugadinsmos gero laidos.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių