Po apiplėšimo K. Kardashian nesifilmuoja populiariame televizijos šou

  • Teksto dydis:

JAV televizija „E!“ po Kim Kardashian (Kim Kardašian) apiplėšimo sustabdė šou „Keeping Up with the Kardashians“ filmavimą, pranešė garsenybių pasaulio naujienų portalas people.com.

Vos kelios dienos po to, kai socialinių tinklų žvaigždei Paryžiuje per mados savaitę plėšikai, grasindami šaunamuoju ginklu užkimšo burną ir surišę ją išsinešė papuošalų už maždaug 10 mln. eurų, televizija šio realybės šou serijų filmavimą sustabdė.

„Kim gerovei šiuo metu tenka pagrindinis mūsų dėmesys. Joks sprendimas nebuvo priimtas dėl to, kada filmavimas bus atnaujintas“, – ketvirtadienį patvirtino „E!“ atstovas.

Tačiau nepaisydami „E!“ pareiškimo, du šaltiniai people.com sakė, kad filmavimas vyko ir po apiplėšimo, šeima anksčiau šią savaitę filmavosi.

Vienas šaltinis patvirtino, kad K. Kardashian ketvirtadienį po pietų grįžo į Los Andželą ir šiuo metu nesifilmuoja: „Kim šeima šią savaitę filmavosi. Kim – ne, ji tam nepasirengusi. Filmavimas buvo sustabdytas ir nebus atnaujintas tol, kol Kim nebus pasirengusi. Ji nėra spaudžiama atnaujinti filmavimą. Visi tą supranta.“

Pirmadienį maždaug 3 val. nakties penki kaukėti vyrai privertė viešbučio „No Address Hotel“ durininką nuvesti juos į K. Kardashian apartamentus, kur ji buvo viena. Patekę į vidų plėšikai surišo 35-erių metų žvaigždę ir pavogė iš jos papuošalų dėžutę, žiedą.

Nors dviejų vaikų motinos ir reperio Kanye Westo (Kanjė Vesto) žmonos atstovas po incidento „People“ sakė, kad ji „ smarkiai sukrėsta, bet fiziškai nenukentėjo“, jai artimas šaltinis sakė, kad ji neribotam laikui sustabdė visus įsipareigojimus.

„Kim vis dar prislėgta ir padėtis net nepriartėjusi prie grįžimo į normalias vėžes. Ji neturi planų dirbti artimoje ateityje. Ji tiesiog nori būti namuose su savo vaikais, – sakė šaltinis. – Ji supranta, kad gyveno burbule. Ji niekada nebūtų įsivaizdavusi, kad bus taip apiplėšta. Dabar ji labiau nei kada nors nerimauja dėl vaikų apsaugos. Ji nenori išleisti jų iš akių.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių